Regent's Park Junior Summer School

14-15 Gloucester Gate, London, England NW1 4HG, UK
courses

Kaikki kurssit

Regent's Park Junior Summer School tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

  • Sisäänkäynti 1/6
  • Regent's Park Junior Summer School 2/6
  • Vastaanotto 3/6
  • Rakennus 4/6
  • Rakennus 5/6
  • Rakennus 6/6
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos opiskelet Britanniassa yli 11 kuukauden ajan saat CAS- viitenumeron (Confirmation of Acceptance for Studies) joka sinun on ltoimitettava Britannian suurlähetystöön yhdessä viisumihakemuksesi (General Student Visa) kanssa. Opiskelijat, jotka ovat onnistuneesti varanneet ja maksaneet kielikurssin saavat CAS-numeron . Ole hyvä ja ota huomioon, että Britannian lakien mukaan CAS-numero voi antaa vain opiskelijalle, joka aikoo opiskella englantia yli 11 kuukautta.

Jos opiskelet Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, sinun on anottava erityistä vierailuviisumia (Student Visitor Visa). Vierailevana opiskelijana sinulla ei ole oikeutta työskennellä opiskelun ohella. Jos suunnitelmissasi on opiskella Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, hyväksymiskirje lähetetään sinulle maksutta kotiosoitteeseesi.

Liätietoja Britannian viisumin hausta. »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde Lontoo välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

14-15 Gloucester Gate
London
England NW1 4HG
UK

Koulun sijainti

Koulu sijaitsee kauniissa Regency-rakennuksessa Regents Parkin vieressä - yhdessä Lontoon kauneimmista puistoista. Monet aktiviteetit tapahtuvat suuressa puistossa, joka on turvallinen ja monipuolinen ulkoiluympäristö nuorille oppijoille.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan Regent's Park Junior Summer School henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat