EC English Language Schools: London - South Bank (Junior)

South Bank University, 103 Borough Rd, London, England SE1 0AA, UK
courses

Kaikki kurssit

EC English Language Schools: London - South Bank (Junior) tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

  • EC English Language Schools: London - South Bank (Junior) 1/3
  • EC English Language Schools: London - South Bank (Junior) 2/3
  • EC English Language Schools: London - South Bank (Junior) 3/3
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos opiskelet Britanniassa yli 11 kuukauden ajan saat CAS- viitenumeron (Confirmation of Acceptance for Studies) joka sinun on ltoimitettava Britannian suurlähetystöön yhdessä viisumihakemuksesi (General Student Visa) kanssa. Opiskelijat, jotka ovat onnistuneesti varanneet ja maksaneet kielikurssin saavat CAS-numeron EC London - South Bank (Junior). Ole hyvä ja ota huomioon, että Britannian lakien mukaan CAS-numero voi antaa vain opiskelijalle, joka aikoo opiskella englantia yli 11 kuukautta.

Jos opiskelet Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, sinun on anottava erityistä vierailuviisumia (Student Visitor Visa). Vierailevana opiskelijana sinulla ei ole oikeutta työskennellä opiskelun ohella. Jos suunnitelmissasi on opiskella Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, hyväksymiskirje lähetetään sinulle maksutta kotiosoitteeseesi.

Liätietoja Britannian viisumin hausta. »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde Lontoo välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

South Bank University, 103 Borough Rd
London
England SE1 0AA
UK

Koulun sijainti

Our centre is located on the campus of South Bank University, only a short walk from attractions like the London Eye and the London Dungeon.
The location couldn’t be more central! You’ll be staying at McLaren House, just a couple of minutes from the main university building. Everything you could wish to see is only a short walk or underground ride away.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan EC English Language Schools: London - South Bank (Junior) henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat