Suositutu kohteet

Language Internationalin järjestämiä mandariinikiinan kielikurssit Shanghaissa
opi Mandariinikiinalaisia
Shanghai

21 koulua, 150 kielikurssia mene

Language Internationalin järjestämiä mandariinikiinan kielikurssit Beijingissa
opi Mandariinikiinalaisia
Peking

10 koulua, 74 kielikurssia mene

Language Internationalin järjestämiä mandariinikiinan kielikurssit Hong Kongissa
opi Mandariinikiinalaisia
Hongkong

4 koulua, 46 kielikurssia mene

mandariinikiinan KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä mandariinikiinan kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä mandariinikiinan kielikurssit

Yleiset mandariinikiinan kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun mandariinikiinan kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon mandariinikiinan intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Nuoret

Nuoriso mandariinikiinan kielikurssit

Nuorten mandariinikiinan kielikurssi ovat tarkoitettu 4-12 -vuotiaille lapsille ja 13-18 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat opiskella mandariinikiina kesällä. 4 - 8 viikon nuorten mandariinikiinan kielikursseja tarjolla kesällä kesä-elokuussa.

Testivalmennus

Mandariinikiinan testi valmennuskurssit

mandariinikiinan testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Liikeyritys

Likke-elämän mandariinikiinan kielikurssit

Kahdenkeskisiä business mandariinikiina-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia mandariinikiinaa mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen mandariinikiinan opettajan kanssa.

Ammatillinen

Ammatillisen mandariinikiinan kurssit

Ammatillinen mandariinikiina kurssit !in !location ovat ammattilaisia, jotka haluavat opiskella mandariinikiinaa tietyllä alueella, kuten liike-elämä, lääketiede, laki, ilmailu, tai matkailuala.

Opiskelu ja työ

Työ ja opiskelu mandariinikiinan ohjelma

Työ-koulutusohjelmat !in !location ovat aikuisille, jotka haluavat oppia mandariinikiinaa ja hankkia ammatillista työkokemusta samaan aikaan.

Erityisalat

Erikois mandariinikiinan kielikurssit

Erityismandariinikiinan kurssit !in !location ovat niille, jotka haluavat opiskella mandariinikiinaa ja osallistua toimintaan, kuten urheilu, taide, ruoka, jne.