Top 2: Parhaat mandariinikiinan kielikoulut Hong Kongissa 2024 (400 €)

Äskettäin arvostellut mandariinikiinan koulut Hong Kongissa

Q Language

Aluksi tason löytäminen oli vaikeaa. Aloitin aloittelijasta luottavaisemmaksi puhumisessani, sitten yksityistunnin jälkeen voisin muuttaa tasoa ja se oli todella parempi ja mielenkiintoisempi minulle. Oppilaat ovat erittäin mukavia ja luokat ovat... more

Q Language

Hyvät opettajat hyvällä paikalla. Joskus oli hieman vaikeaa seurata opettajia ja tunsin oloni hieman eksyneeksi, mutta kaiken kaikkiaan se oli mukavaa aikaa ja tekisin aina Q -kieltä uudelleen. Sijainti oli pieni, mutta kunnossa. more


mandariinikiinan KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä mandariinikiinan kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä mandariinikiinan kielikurssit

Yleiset mandariinikiinan kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun mandariinikiinan kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon mandariinikiinan intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Nuoret

Nuoriso mandariinikiinan kielikurssit

Nuorten mandariinikiinan kielikurssi ovat tarkoitettu 4-12 -vuotiaille lapsille ja 13-18 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat opiskella mandariinikiina kesällä. 4 - 8 viikon nuorten mandariinikiinan kielikursseja tarjolla kesällä kesä-elokuussa.

Testivalmennus

Mandariinikiinan testi valmennuskurssit

mandariinikiinan testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

HSK
Liikeyritys

Likke-elämän mandariinikiinan kielikurssit

Kahdenkeskisiä business mandariinikiina-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia mandariinikiinaa mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen mandariinikiinan opettajan kanssa.

Ammatillinen

Ammatillisen mandariinikiinan kurssit

Ammatillinen mandariinikiina kurssit !in !location ovat ammattilaisia, jotka haluavat opiskella mandariinikiinaa tietyllä alueella, kuten liike-elämä, lääketiede, laki, ilmailu, tai matkailuala.