Suosikkikohteita Hongkong

Language Internationalin järjestämiä mandariinikiinan kielikurssit Hong Kongissa
opi Mandariinikiinalaisia
Hongkong

4 koulua, 46 kielikurssia mene

Language Internationalin järjestämiä mandariinikiinan kielikurssit in Wan Chai
opi Mandariinikiinalaisia
Wan Chai

1 koulu, 8 kielikurssia mene

Language Internationalin järjestämiä mandariinikiinan kielikurssit Hong Kongissa
Language Internationalin järjestämiä mandariinikiinan kielikurssit in Wan Chai

mandariinikiinan KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä mandariinikiinan kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä mandariinikiinan kielikurssit

Yleiset mandariinikiinan kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun mandariinikiinan kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon mandariinikiinan intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Nuoret

Nuoriso mandariinikiinan kielikurssit

Nuorten mandariinikiinan kielikurssi ovat tarkoitettu 4-12 -vuotiaille lapsille ja 13-18 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat opiskella mandariinikiina kesällä. 4 - 8 viikon nuorten mandariinikiinan kielikursseja tarjolla kesällä kesä-elokuussa.

Testivalmennus

Mandariinikiinan testi valmennuskurssit

mandariinikiinan testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

HSK
Liikeyritys

Likke-elämän mandariinikiinan kielikurssit

Kahdenkeskisiä business mandariinikiina-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia mandariinikiinaa mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen mandariinikiinan opettajan kanssa.

Ammatillinen

Ammatillisen mandariinikiinan kurssit

Ammatillinen mandariinikiina kurssit !in !location ovat ammattilaisia, jotka haluavat opiskella mandariinikiinaa tietyllä alueella, kuten liike-elämä, lääketiede, laki, ilmailu, tai matkailuala.


Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan Language International henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä käännös

"Can you confirm that the student does NOT need a study visa to join this course?"

Yes
Oliko tästä apua? Kyllä
Näytä käännös

"Can you explain me how does the procedure work for the student visa application? Do you always do the process on behalf of the student? or does the student need to go to the embassy?"

Bruna Messias, opiskelija Brasilia
There are a list of document that we need to collect from the student. The student also need to settle the course fee before we start with the visa process. The visa will take 6-8 weeks to process. After the visa is issued, the student can choose to pick up from is in HK or you can send it to them by DHL (additional cost will be charged). This is the checklist: a) passport copy b) bank statement with official English translation (if not in your name, we need passport copy of bank account holder. If it is a parent, we need your birth certificate copy too) c) school documents with official English translation d) signed document to confirm all visits to HK with dates (if any) e) work documents (if you have not had a job this is not required) f) purpose letter (see attached to edit & sign) g) payment of course fees h) Rate bill or Tenancy agreement as accommodation proof. i) ID995A immigration application form
Oliko tästä apua? Kyllä
Näytä käännös

"What are the requirements to apply for a student visa?"

Frida Test, opiskelija USA
And the documents needed are: 1) colour passport copy & photo 2) copies of academic documents 3) copies of any work documents (if applicable) 4) copy of bank statement (can be from family member with copy of the account holders passport too) 5) signed statement showing email address, home address, telephone number, dates of any previous trips to HK 6) course fee payment All documents should include English translations.
Oliko tästä apua? Kyllä
Näytä käännös

"Is it possible for this student from Colombia to apply for a student visa in order to stay 1 year in Hong Kong? Can you confirm that the course listed below is still available?"

Frida Test, opiskelija USA
Language Systems , Language Systems International henkilökunnalta
We are able to arrange 1 year student visa for the student. They will also need to enroll to 1 year English/Chinese course.
Oliko tästä apua? Kyllä