Suositutu kohteet

Language Internationalin järjestämiä japanin kielikurssit Tokyossa
opi Japanin
Tokio

11 koulua, 60 kielikurssia mene

Language Internationalin järjestämiä japanin kielikurssit Fukuokassa
opi Japanin
Fukuoka

3 koulua, 21 kielikurssia mene

Language Internationalin järjestämiä japanin kielikurssit Kyotossa
opi Japanin
Kioton

2 koulua, 12 kielikurssia mene

japanin KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä japanin kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä japanin kielikurssit

Yleiset japanin kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun japanin kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon japanin intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Nuoret

Nuoriso japanin kielikurssit

Nuorten japanin kielikurssi ovat tarkoitettu 4-12 -vuotiaille lapsille ja 13-18 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat opiskella japani kesällä. 4 - 8 viikon nuorten japanin kielikursseja tarjolla kesällä kesä-elokuussa.

Testivalmennus

Japanin testi valmennuskurssit

japanin testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Liikeyritys

Likke-elämän japanin kielikurssit

Kahdenkeskisiä business japani-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia japania mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen japanin opettajan kanssa.

Ammatillinen

Ammatillisen japanin kurssit

Ammatillinen japani kurssit !in !location ovat ammattilaisia, jotka haluavat opiskella japania tietyllä alueella, kuten liike-elämä, lääketiede, laki, ilmailu, tai matkailuala.

Opiskelu ja työ

Työ ja opiskelu japanin ohjelma

Työ-koulutusohjelmat !in !location ovat aikuisille, jotka haluavat oppia japania ja hankkia ammatillista työkokemusta samaan aikaan.

Erityisalat

Erikois japanin kielikurssit

Erityisjapanin kurssit !in !location ovat niille, jotka haluavat opiskella japania ja osallistua toimintaan, kuten urheilu, taide, ruoka, jne.