Top 2: Parhaat japanin kielikoulut Fukuokassa 2024 (170 €)

Äskettäin arvostellut japanin koulut Fukuokassa

Genki Japanese and Culture School

Pidin todella kaikista opettajista ja erityisesti keskustelutunneista. Negatiivisin osa kokemuksestani olivat loma-aiheiset tapahtumatunnit, jotka heikensivät tavoitettani käydä talvilomalla japanin kielen intensiivikurssi ja keskittyivät sen sijaan... more

Genki Japanese and Culture School

Luokat olivat pieniä, joten oli mukava jutella muiden kanssa ja helppo kuulla opettajia. Opettajat olivat erittäin mukavia ja heidän kanssaan oli helppo kommunikoida. sijainti oli erittäin kätevä ja helppo päästä rautatieasemalta, paikka, jossa... more


japanin KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä japanin kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä japanin kielikurssit

Yleiset japanin kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun japanin kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon japanin intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Liikeyritys

Likke-elämän japanin kielikurssit

Kahdenkeskisiä business japani-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia japania mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen japanin opettajan kanssa.

Erityisalat

Erikois japanin kielikurssit

Erityisjapanin kurssit !in !location ovat niille, jotka haluavat opiskella japania ja osallistua toimintaan, kuten urheilu, taide, ruoka, jne.