Suositutu kohteet

Language Internationalin järjestämiä arabian kielikurssit Ammanissa
opi Arabialainen
Amman

5 koulua, 95 kielikurssia mene

Language Internationalin järjestämiä arabian kielikurssit Cairoissa
opi Arabialainen
Kairo

5 koulua, 52 kielikurssia mene

Language Internationalin järjestämiä arabian kielikurssit Sfaxissa
opi Arabialainen
Sfax

1 koulu, 33 kielikurssia mene

arabian KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä arabian kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä arabian kielikurssit

Yleiset arabian kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun arabian kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon arabian intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Nuoret

Nuoriso arabian kielikurssit

Nuorten arabian kielikurssi ovat tarkoitettu 4-12 -vuotiaille lapsille ja 13-18 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat opiskella arabia kesällä. 4 - 8 viikon nuorten arabian kielikursseja tarjolla kesällä kesä-elokuussa.

Testivalmennus

Arabian testi valmennuskurssit

arabian testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Liikeyritys

Likke-elämän arabian kielikurssit

Kahdenkeskisiä business arabia-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia arabiaa mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen arabian opettajan kanssa.

Ammatillinen

Ammatillisen arabian kurssit

Ammatillinen arabia kurssit !in !location ovat ammattilaisia, jotka haluavat opiskella arabiaa tietyllä alueella, kuten liike-elämä, lääketiede, laki, ilmailu, tai matkailuala.

Opiskelu ja työ

Työ ja opiskelu arabian ohjelma

Työ-koulutusohjelmat !in !location ovat aikuisille, jotka haluavat oppia arabiaa ja hankkia ammatillista työkokemusta samaan aikaan.

Erityisalat

Erikois arabian kielikurssit

Erityisarabian kurssit !in !location ovat niille, jotka haluavat opiskella arabiaa ja osallistua toimintaan, kuten urheilu, taide, ruoka, jne.