Top 5: Parhaat arabian kielikoulut Cairoissa 2019 (47 €)

Äskettäin arvostellut arabian koulut Cairoissa

Ahlan Arabic Centre Cairo

Olen takaisin Sveitsi viikon ajan. Kaiken kaikkiaan minulla oli hyvä kokemus, jonka koulu oli yksi osa. Minulla on sukulaisia Aleksandriassa, jossa kävin säännöllisesti viikonloppuisin ja minulla on ystäviä Kairossa, jonka tapasin iltaisin.Olen... more


arabian KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä arabian kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä arabian kielikurssit

Yleiset arabian kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun arabian kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon arabian intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Testivalmennus

Arabian testi valmennuskurssit

arabian testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Ammatillinen

Ammatillisen arabian kurssit

Ammatillinen arabia kurssit !in !location ovat ammattilaisia, jotka haluavat opiskella arabiaa tietyllä alueella, kuten liike-elämä, lääketiede, laki, ilmailu, tai matkailuala.

Erityisalat

Erikois arabian kielikurssit

Erityisarabian kurssit !in !location ovat niille, jotka haluavat opiskella arabiaa ja osallistua toimintaan, kuten urheilu, taide, ruoka, jne.