LVC London School of English

148 Old Kent Road,, London, England SE1 5TY., UK
courses

Kaikki kurssit

LVC London School of English tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

  • Sisäänkäynti 1/5
  • Vastaanotto 2/5
  • Luokkahuone 3/5
  • LVC London School of English 4/5
  • LVC London School of English 5/5
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos opiskelet Britanniassa yli 11 kuukauden ajan saat CAS- viitenumeron (Confirmation of Acceptance for Studies) joka sinun on ltoimitettava Britannian suurlähetystöön yhdessä viisumihakemuksesi (General Student Visa) kanssa. Opiskelijat, jotka ovat onnistuneesti varanneet ja maksaneet kielikurssin saavat CAS-numeron . Ole hyvä ja ota huomioon, että Britannian lakien mukaan CAS-numero voi antaa vain opiskelijalle, joka aikoo opiskella englantia yli 11 kuukautta.

Jos opiskelet Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, sinun on anottava erityistä vierailuviisumia (Student Visitor Visa). Vierailevana opiskelijana sinulla ei ole oikeutta työskennellä opiskelun ohella. Jos suunnitelmissasi on opiskella Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, hyväksymiskirje lähetetään sinulle maksutta kotiosoitteeseesi. Jos haluat saada materiaalin pikakirjeenä, rekisteröityessäsi veloitetaan erityismaksu.

Liätietoja Britannian viisumin hausta. »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde Lontoo välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

148 Old Kent Road,
London
England SE1 5TY.
UK

Koulun sijainti

Vanha Kent Roadissa on rikas brittiläinen historia ja kulttuuri. Se sijaitsee vyöhykkeiden 1 ja 2 välissä Southwark & ​​Lewishamin kaupunginosissa.

Southwark on monikulttuurinen alue, joka on täynnä omituisia kahviloita ja baareja, joissa voit nauttia tuoretta keittoa, salaatteja, leivonnaisia, kotitekoisia kakkuja, voileipiä ja reilun kaupan kahvia. Alue on myös täynnä pieniä kauppoja ja moderni kauppakeskus valmistuu pian.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan LVC London School of English henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys

"Olá, gostaria de ter informaçoes completas a respeito do meu caso. Eu quero fazer um curso de ingles, primeiramente gostaria de saber se é possivel fechar um pacote de 2 semanas para ver como funciona, se eu me sentir bem aí sim fecharia mais 3 meses. E gostaria de saber como funciona em relaçao ao visto e pagamento. Se vocês me enviam alfum tipo de documento comprovando que irei estudar e como eu faço os pagamentos do curso."

Gabriel Barreto, opiskelija _ maasta Brasilia
Renata C, LVC London School of English school representative (Marketing and Sales Officer)

Olá,

não há problema em fechar um curso inicialmente de 2 semanas (15 horas por semana). Se você gostar pode depois fechar os demais meses, o problema de fazer isso é qua imigração pode te dar uma quantidade de dias menor do que 2 meses e aí não seria possivel extender as suas aulas. O ideal seria fechar os 3 meses.

Nossos cursos começam todas as segundas e o ideal é fazer o teste de nivelamento antes para sabermos o seu nível de inglês.

Pode fazer o teste aqui nesse link https://lvcenglish.com/english-test/

Pagamento funciona da seguinte forma
Voce efetua o pagamento conosco podendo ser via Cartão de crédito(3% taxa), transferência bancaria(3% taxa) ou Pay to Study (sem taxas).

O pagamento sendo efetuado,enviamos para você uma carta de aceitação da escola ou Visa Letter onde voce deverá apresentar na imigração quando estiver chegando.

É importante apresentar na imigração as informacoes de onde for ficar, a quantidade de dinheiro que está trazendo para arcar com as suas despesas e qualquer outro documento que prove que voce está aqui apenas por um período e pretende voltar para o Brasil.

Demais dúvidas estou a disposição,

Oliko tästä apua? Kyllä
Näytä hinnat