Parhaat korean kielikoulut Hong Kongissa 2019 (323 €)

Äskettäin arvostellut korean koulut Hong Kongissa

Q Language

Kieli-koulun ensimmäinen päivä minulla oli "tasolla testi" tai miten minun pitäisi soittaa sitä, ja olin todella yllättynyt että kysymyksiä mutta opettajat auttoi minua ja tunsin kiitollinen. Ensimmäinen viikko ei ollut todella mukavaa, koska olimme... more


korean KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä korean kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä korean kielikurssit

Yleiset korean kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun korean kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon korean intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Testivalmennus

Korean testi valmennuskurssit

korean testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Liikeyritys

Likke-elämän korean kielikurssit

Kahdenkeskisiä business korea-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia koreaa mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen korean opettajan kanssa.

Ammatillinen

Ammatillisen korean kurssit

Ammatillinen korea kurssit !in !location ovat ammattilaisia, jotka haluavat opiskella koreaa tietyllä alueella, kuten liike-elämä, lääketiede, laki, ilmailu, tai matkailuala.

Opiskelu ja työ

Työ ja opiskelu korean ohjelma

Työ-koulutusohjelmat !in !location ovat aikuisille, jotka haluavat oppia koreaa ja hankkia ammatillista työkokemusta samaan aikaan.