Suositutu kohteet

Language Internationalin järjestämiä korean kielikurssit Seoulissa
opi Korean
Soul

4 koulua, 17 kielikurssia mene

Language Internationalin järjestämiä korean kielikurssit Hong Kongissa
opi Korean
Hongkong

2 koulua, 13 kielikurssia mene

Language Internationalin järjestämiä korean kielikurssit Cheju issa
opi Korean
Cheju

1 koulu, 3 kielikurssia mene

korean KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä korean kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä korean kielikurssit

Yleiset korean kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun korean kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon korean intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Nuoret

Nuoriso korean kielikurssit

Nuorten korean kielikurssi ovat tarkoitettu 4-12 -vuotiaille lapsille ja 13-18 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat opiskella korea kesällä. 4 - 8 viikon nuorten korean kielikursseja tarjolla kesällä kesä-elokuussa.

Testivalmennus

Korean testi valmennuskurssit

korean testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Liikeyritys

Likke-elämän korean kielikurssit

Kahdenkeskisiä business korea-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia koreaa mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen korean opettajan kanssa.

Ammatillinen

Ammatillisen korean kurssit

Ammatillinen korea kurssit !in !location ovat ammattilaisia, jotka haluavat opiskella koreaa tietyllä alueella, kuten liike-elämä, lääketiede, laki, ilmailu, tai matkailuala.

Opiskelu ja työ

Työ ja opiskelu korean ohjelma

Työ-koulutusohjelmat !in !location ovat aikuisille, jotka haluavat oppia koreaa ja hankkia ammatillista työkokemusta samaan aikaan.

Yliopisto