Top 2: Parhaat englannin kielikoulut Heidelbergissa 2020 (90 €)

Äskettäin arvostellut englannin koulut Heidelbergissa

F+U Academy of Languages Heidelberg

Olen nauttinut tähänastisesta kokemuksestani akatemiassa, tunnit ovat pieniä ja opettajat ovat ystävällisiä, mikä auttaa antamaan parhaat mahdollisuudet oppia tehokkaasti, mutta nopeasti. more

F+U Academy of Languages Heidelberg

Oleskelu oli erittäin miellyttävä! B2-tason kurssit erittäin mielenkiintoisia! Kauniit opettajat ja kuuntele! Koulu hyvällä paikalla keskustassa! Moderni ja mukava rakennus! Vastaanoton henkilökunta erittäin pätevä ja erittäin ystävällinen! Uusi ja... more


englannin KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä englannin kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä englannin kielikurssit

Yleiset englannin kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun englannin kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon englannin intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Nuoret

Nuoriso englannin kielikurssit

Nuorten englannin kielikurssi ovat tarkoitettu 4-12 -vuotiaille lapsille ja 13-18 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat opiskella englanti kesällä. 4 - 8 viikon nuorten englannin kielikursseja tarjolla kesällä kesä-elokuussa.

Testivalmennus

Englannin testi valmennuskurssit

englannin testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Liikeyritys

Likke-elämän englannin kielikurssit

Kahdenkeskisiä business englanti-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia englantia mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen englannin opettajan kanssa.