Parhaat englannin kielikoulut Heidelbergissa 2019 (90 €)

Äskettäin arvostellut englannin koulut Heidelbergissa

F+U Academy of Languages Heidelberg

Oleskelu oli erittäin miellyttävä! B2-tason kurssit erittäin mielenkiintoisia! Kauniit opettajat ja kuuntele! Koulu hyvällä paikalla keskustassa! Moderni ja mukava rakennus! Vastaanoton henkilökunta erittäin pätevä ja erittäin ystävällinen! Uusi ja... more

F+U Academy of Languages Heidelberg

Ennen F + U-ohjelmaa en ollut koskaan elämässäni opiskellut saksaa, joten olin hieman yllättynyt siitä, että pääsin A2-luokkiin, mutta voin sanoa, että olen oppinut melko paljon tästä neljästä viikosta enemmän kuin olisin voinut. koskaan odotettu,... more


englannin KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä englannin kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä englannin kielikurssit

Yleiset englannin kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun englannin kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon englannin intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Nuoret

Nuoriso englannin kielikurssit

Nuorten englannin kielikurssi ovat tarkoitettu 4-12 -vuotiaille lapsille ja 13-18 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat opiskella englanti kesällä. 4 - 8 viikon nuorten englannin kielikursseja tarjolla kesällä kesä-elokuussa.

Liikeyritys

Likke-elämän englannin kielikurssit

Kahdenkeskisiä business englanti-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia englantia mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen englannin opettajan kanssa.