Suositutu kohteet

Pietari
opi Venäjän
Pietari

11 koulua, 149 kielikurssia mene

Moskova
opi Venäjän
Moskova

8 koulua, 59 kielikurssia mene

Kiova
opi Venäjän
Kiova

4 koulua, 33 kielikurssia mene

venäjän KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä venäjän kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä venäjän kielikurssit

Yleiset venäjän kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun venäjän kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon venäjän intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Testivalmennus

Venäjän testi valmennuskurssit

venäjän testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Liikeyritys

Likke-elämän venäjän kielikurssit

Kahdenkeskisiä business venäjä-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia venäjäa mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen venäjän opettajan kanssa.

Opettajankoulutus

Venäjän opettajankoulutusohjelmien kurssit

venäjän opettajankoulutusohjelmat !in !location ovat opettajille, jotka ovat kiinnostuneita venäjän opetuksesta ulkomailla. Maailmanlaajuisesti on valtavasti kysyntää päteville venäjän opettajille, joten työmahdollisuuksia on lähes jokaisessa maassa ympäri maailmaa.

Ammatillinen

Ammatillisen venäjän kurssit

Ammatillinen venäjä kurssit !in !location ovat ammattilaisia, jotka haluavat opiskella venäjäa tietyllä alueella, kuten liike-elämä, lääketiede, laki, ilmailu, tai matkailuala.

Opiskelu ja työ

Työ ja opiskelu venäjän ohjelma

Työ-koulutusohjelmat !in !location ovat aikuisille, jotka haluavat oppia venäjäa ja hankkia ammatillista työkokemusta samaan aikaan.

Erityisalat

Erikois venäjän kielikurssit

Erityisvenäjän kurssit !in !location ovat niille, jotka haluavat opiskella venäjäa ja osallistua toimintaan, kuten urheilu, taide, ruoka, jne.