Top 4: Parhaat turkin kielikoulut Istanbulissa 2019 (130 €)

Äskettäin arvostellut turkin koulut Istanbulissa

Royal Turkish Schools Istanbul

Olin iloinen, että monet minun luokat olivat joko 1 1 tai vain 1 tai 2 opiskelijoiden kanssa. Minulla oli 3 eri opettajat riippuen päivä, joka oli mukava kytkin ylös Opetusmenetelmät. Tulin alhaisemmalla tasolla mutta ollut sitä mieltä, olen heitti... more


turkin KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä turkin kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä turkin kielikurssit

Yleiset turkin kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun turkin kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon turkin intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Testivalmennus

Turkin testi valmennuskurssit

turkin testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Liikeyritys

Likke-elämän turkin kielikurssit

Kahdenkeskisiä business turkin-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia turkina mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen turkin opettajan kanssa.

Ammatillinen

Ammatillisen turkin kurssit

Ammatillinen turkin kurssit !in !location ovat ammattilaisia, jotka haluavat opiskella turkina tietyllä alueella, kuten liike-elämä, lääketiede, laki, ilmailu, tai matkailuala.

Erityisalat

Erikois turkin kielikurssit

Erityisturkin kurssit !in !location ovat niille, jotka haluavat opiskella turkina ja osallistua toimintaan, kuten urheilu, taide, ruoka, jne.