Top 6: Parhaat turkin kielikoulut Istanbulissa 2024 (69 €)

Äskettäin arvostellut turkin koulut Istanbulissa

Royal Turkish Schools Istanbul

Sijainti on lähellä Taksim meydania, minulla kesti vain yksi asema per metro päästäkseni asunnostani kouluun. Päätin yöpyä omassa asunnossa, jonka varain airbnb:n kautta. Koulussa oli useita eri tasoisia luokkia, jotta jokainen löysi itselleen... more

Cambridge Academy - Istanbul

Nautin paljon opiskelusta Istanbulissa. Lisäksi pidin opettajista. Opettajat olivat päteviä ja kaikki olivat valmiita auttamaan, kun minulla oli kysyttävää. Koulun sijainti oli erittäin hyvä, keskellä kaupunkia. Istanbul tarjoaa paljon nähtävää ja... more


turkin KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä turkin kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä turkin kielikurssit

Yleiset turkin kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun turkin kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon turkin intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Liikeyritys

Likke-elämän turkin kielikurssit

Kahdenkeskisiä business turkin-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia turkina mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen turkin opettajan kanssa.

Erityisalat

Erikois turkin kielikurssit

Erityisturkin kurssit !in !location ovat niille, jotka haluavat opiskella turkina ja osallistua toimintaan, kuten urheilu, taide, ruoka, jne.