Xplore

Pangbourne College, Pangbourne Hill, Pangbourne, Reading, England RG88LA, UK
courses

Kaikki kurssit

Xplore tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

alkaen
1.985 €

alkaen
1.985 €

alkaen
1.985 €
school
photos

Valokuvia

  • Tarjoama piskelijamajoitus 1/8
  • Tarjoama piskelijamajoitus 2/8
  • Harrastusmahdollisuuksia 3/8
  • Harrastusmahdollisuuksia 4/8
  • Harrastusmahdollisuuksia 5/8
  • Dining hall 6/8
  • Harrastusmahdollisuuksia 7/8
  • Rakennus 8/8
housing

Majoitus

Xplore tarjoaa seuraavia majoitustyyppejä:
student-residence

Opiskelija-asuntola - 4-hengen jaetussa huoneessa - Aamiainen, lounas ja päivällinen

Ei sovelleta
viikoittain

Student residence - dorm shared room - Breakfast, lunch, and dinner

Ikäryhmä: 6 - 12 vuoden ikäinen
Osoite: Pangbourne Hill, Pangbourne, Reading, Berkshire RG88LA, England
Sijainti: Pangbourne College
Majoitustyyppi: Opiskelija-asuntola (kampuksella)
Huonetyyppi: 4-hengen jaetussa huoneessa
Ateriaa: Aamiainen, lounas ja päivällinen (21 ateriaa viikossa)
Toimitilat: Pesula, puhelin, tietokoneet, ilmainen internet, tV-huone, matto, lämmitys, 24/7 valvontaa, puutarha, ja liikuntapaikat
Matka kouluun: 1 minuuttia walklla
Saatavuus: 07 heinä 2019 - 17 elo 2019
Päivä saapumisesta: lauantai, milloin
Lähtöpäivänä: lauantai, milloin
Ei sovelleta
Accommodation at Pangbourne varies from single bedded rooms to small dorm rooms.

We always have separate quarters for boys and girls and where possible place campers of a similar age in a room together.

If you have any special requirements or would like to request to share with a friend, we will try to accommodate you, just let us know in advance.
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos opiskelet Britanniassa yli 11 kuukauden ajan saat CAS- viitenumeron (Confirmation of Acceptance for Studies) joka sinun on ltoimitettava Britannian suurlähetystöön yhdessä viisumihakemuksesi (General Student Visa) kanssa. Opiskelijat, jotka ovat onnistuneesti varanneet ja maksaneet kielikurssin saavat CAS-numeron . Ole hyvä ja ota huomioon, että Britannian lakien mukaan CAS-numero voi antaa vain opiskelijalle, joka aikoo opiskella englantia yli 11 kuukautta.

Jos opiskelet Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, sinun on anottava erityistä vierailuviisumia (Student Visitor Visa). Vierailevana opiskelijana sinulla ei ole oikeutta työskennellä opiskelun ohella. Jos suunnitelmissasi on opiskella Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, hyväksymiskirje lähetetään sinulle maksutta kotiosoitteeseesi. Jos haluat saada materiaalin pikakirjeenä, rekisteröityessäsi veloitetaan erityismaksu.

Liätietoja Britannian viisumin hausta. »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde Käsittely välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

Pangbourne College, Pangbourne Hill, Pangbourne
Reading
England RG88LA
UK

Koulun sijainti

Vaikka Camp Pangbourne sijaitsee noin tunnin päässä Lontoon ulkopuolella, se sijaitsee puhtaalla englantilaisella maaseudulla, joka on nimetty poikkeuksellisen luonnonkauneuden alueeksi. 230 hehtaarin suuruisella maalla on runsaasti tilaa ulkoiluun, olipa kyseessä joistakin fantastisista aktiviteeteistamme tai yksi erikoistuneista urheilulajeistamme.

Camp Pangbournessa vierailevat teini-ikäiset voivat nauttia kaikista moniammatillisista oppitunneistamme ulkona. Rentoudu nurmikoilla tai pulahtaa ulkouima-altaaseen uusien ystävien kanssa ja iltaisin meillä on valikoima suunniteltuja aktiviteetteja, nuotioilloista diskoon diskoja, lahjakkuuskisoista hyväntekeväisyysiltoihin.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan Xplore henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat