Uceda School

6014 Bergenline Avenue 2nd Floor, West New York, NJ 07093, USA
courses

Kaikki kurssit

Uceda School tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

 • Opiskelijoita 1/11
 • Opiskelijoita 2/11
 • Opiskelijoita 3/11
 • Opiskelijoita 4/11
 • Harrastusmahdollisuuksia 5/11
 • Harrastusmahdollisuuksia 6/11
 • Luokkahuone 7/11
 • Luokkahuone 8/11
 • Opiskelijoita 9/11
 • Opiskelijoita 10/11
 • Opiskelijoita 11/11
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos aiot opiskella Yhdysvalloissa kokopäiväisesti enemmän kuin 18 tuntia viikossa, saat I-20 -lomakkeen joka on toimitettava USA:n suurlähetystöön yhdessä F -1 viisumihakemuksen kanssa. I-20 -lomakkeessa on mukana SEVIS hakunumero. Opiskelijoiden, jotka anovat viisumia on maksettava SEVIS maksu verkossa ennen USAN:n konsulaatissa ja suurlähetystössä tapahtuvaa haastattelua.

I-20 -kaavake lähetetään kotiosoitteeseesi postitse veloituksetta. jos haluat saada materiaalit pikakirjeenä, siitä veloitetaan rekisteröitymisen yhteydessä $100 maksu.

Ole hyvä ja ota huomioon, että Yhdysvaltain lakien mukaan I-20 voidaan myöntää ainoastaan opiskelijoille, jotka opiskelevat englantia kokopäivätoimisesti. F-1 viisuminhaltija ei ole oikeutettu osa-aikaiseen työhön Yhdysvaloissa oleskelun aikana. Jos opiskelet englantia vähemmän kuin 18 tuntia viikossa, tulee sinun anoa itsenäisesti vierailuviisumia (B1/B2).

Lisätietoja siitä, kuinska saada Yhdysvaltain opiskelijaviisumi »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde West New York välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

6014 Bergenline Avenue 2nd Floor
West New York
NJ 07093
USA

Koulun sijainti

Sadan vuoden koulutuskokemus useista paikoista Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa ja Euroopassa. Uceda Worldwide on tullut tunnustettu johtaja englannin toisen kielen opetuksessa.
Uceda Worldwide perustettiin Yhdysvalloissa vuodesta 2005 alkaen palvelemaan kaikkia kansainvälisiä opiskelijoita, jotka haluavat tulla New Yorkiin, New Jersey, Floridaan ja Nevadaan parantamaan englannin kielen taitojaan.
Takaamme, että tarjoamme edullisimmat ohjelmat ja erinomaista koulutusta ESL-opetusmarkkinoilla. Tarjoamme sinulle avoimen oven, jonka kautta voit saavuttaa paremman tulevaisuuden, riippumatta siitä, onko tavoitteena jatkaa parempaa uraa, jatkaa koulutusta tai validoida kotimaassasi hankittuja opintovaltaasi. ”Uceda Worldwide on sitoutunut jatkamaan huippuosaamisperiaatetta poikkeuksetta”

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan Uceda School henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat