Oxford Summer Courses

Sidney St, Cambridge, England CB2 3HU, UK
courses

Kaikki kurssit

Oxford Summer Courses tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

alkaen
5.233 €

alkaen
5.233 €

alkaen
5.233 €

alkaen
5.233 €

alkaen
5.233 €

alkaen
5.233 €

alkaen
5.233 €

alkaen
5.233 €

alkaen
5.233 €

alkaen
5.233 €

alkaen
5.233 €

alkaen
5.233 €
school
photos

Valokuvia

  • Tarjoama piskelijamajoitus 1/11
  • Tarjoama piskelijamajoitus 2/11
  • Tarjoama piskelijamajoitus 3/11
  • Tarjoama piskelijamajoitus 4/11
  • Sisäänkäynti 5/11
  • Oxford Summer Courses 6/11
  • Oxford Summer Courses 7/11
  • Oxford Summer Courses 8/11
  • Oxford Summer Courses 9/11
  • Oxford Summer Courses 10/11
  • Oxford Summer Courses 11/11
housing

Majoitus

Oxford Summer Courses tarjoaa seuraavia majoitustyyppejä:
student-residence

Opiskelija-asuntola - 2-hengen jaetussa huoneessa - Aamiainen ja illallinen

Ei sovelleta
viikoittain

Student residence (on-campus) - 2-person shared room - Breakfast and dinner

Ikäryhmä: 13 - 24 vuoden ikäinen
Osoite: Sidney St, Cambridge CB2 3HU, United Kingdom
Sijainti: In the city center of Cambridge
Majoitustyyppi: Opiskelija-asuntola (kampuksella)
Huonetyyppi: 2-hengen jaetussa huoneessa
Ateriaa: Aamiainen ja illallinen (14 ateriaa viikossa)
Toimitilat: Pesula, puhelin, langaton internetyhteys, ilmainen internet, matto, jalopuu, lämmitys, 24/7 valvontaa, ja puutarha
Matka kouluun: 5 minuuttia walklla
Saatavuus: tammikuu - joulukuu
Päivä saapumisesta: sunnuntai, milloin
Lähtöpäivänä: lauantai, milloin
Ei sovelleta
If you are aged 16-17 or 18-24 you will stay at the beautiful Sidney Sussex College in single rooms occupied by students during term time. It occupies a secure site in the heart of Cambridge’s centre. Sidney Sussex was founded in 1596 on the site of a Franciscan friary, and has educated great minds including Oliver Cromwell, who ruled England as a Parliamentarian after the Civil War (1642-1651).The college is also credited with providing many of the mathematicians for the code breaking triumphs at Bletchley Park during World War II. Sidney Sussex remains a thriving, world-leading academic community to this day.

If you are aged 13-15 you will stay at Fitzwilliam College, in modern single rooms occupied by students during term time. It occupies a safe, modern and spacious site about a mile from Cambridge’s centre. Founded in 1869 it has educated great minds including six Nobel Prize winners, with the economist Josef Stiglitz and the first Prime Minister of Singapore Lee Kuan Yew amongst them. The modern college site is also centred around a beautiful Grade II regency manor house owned by the Darwin family. Fitzwilliam remains a thriving, internationally diverse college steeped in history and is a great base for our students to expand their minds and explore Cambridge this summer.
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos opiskelet Britanniassa yli 11 kuukauden ajan saat CAS- viitenumeron (Confirmation of Acceptance for Studies) joka sinun on ltoimitettava Britannian suurlähetystöön yhdessä viisumihakemuksesi (General Student Visa) kanssa. Opiskelijat, jotka ovat onnistuneesti varanneet ja maksaneet kielikurssin saavat CAS-numeron . Ole hyvä ja ota huomioon, että Britannian lakien mukaan CAS-numero voi antaa vain opiskelijalle, joka aikoo opiskella englantia yli 11 kuukautta.

Jos opiskelet Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, sinun on anottava erityistä vierailuviisumia (Student Visitor Visa). Vierailevana opiskelijana sinulla ei ole oikeutta työskennellä opiskelun ohella. Jos suunnitelmissasi on opiskella Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, hyväksymiskirje lähetetään sinulle maksutta kotiosoitteeseesi.

Liätietoja Britannian viisumin hausta. »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Cambridge based on your budget, schedule and preferences.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

Sidney St
Cambridge
England CB2 3HU
UK

Koulun sijainti

Oxford Summer Coursesissa uskomme parhaaseen. Parhaat opettajat, parahaat tilat ja parhaat kokemukset. Jos haluat, että kesä pysyy mielessäsi - venyttämällä ja vahvistamalla - olet tullut oikeaan paikkaan.

Olemme molemmat Oxfordin alumnit. Me perustimme Oxfordin kesäkurssit, koska olemme intohimoisia yliopistosta ja kaupungista - ja olemme päättäneet jakaa Oxfordin taian maailman kanssa.
Olemme ylpeitä voidessamme yhdistää Cambridgen kanssa vuonna 2017, yhdistämällä maailman tunnetun Oxbridge-duon. Vaikka emme ole osa yliopistoa, Oxford on kaiken tekemämme ytimenä. Se muodostaa sen, mitä opetamme, miten me menemme sen eteen ja missä. Opi kanssamme ja opetat Oxfordin akateemikot. Asut Oxfordin yliopistossa. Ja koet maailman tunnetun Oxford-opetusjärjestelmän. Mitä erilainen Oxford Summer Coursesissa on, että emme mene suuriin luokkiin ja suuriin ryhmiin. Opetusohjelmat ovat mitä Oxford on rakentanut ja mitä olemme sitoutuneet. Opettajamme omistavat elämänsä tutkimiseen ja opetukseen, mutta kesän aikana he rakastavat jakaa intohimonsa opiskelijoiden kanssa, jotka haluavat oppia lisää aiheesta.

Kaikki ei kuitenkaan toimi. Sinulla on aikaa tavata samanhenkisiä opiskelijoita, kun juokset alas Isis-joelle
tai ota muinaisen kaupungin nähtävyyksiin. Syömme suosikkiravintoloissamme joka ilta (paitsi
Perjantaina järjestetty juhla juhlapäivänä kollegion ruokasalissa), joten lähdet siihen mennessä, tiedät kaiken parhaasta
kaupungin on tarjottava. Sen kaupungin ulkopuolella, johon soitat kotiisi, matkustat Shakespearen näytelmiin, englantilaisiin linnoihin ja museoihin sekä musiikkiin Royal Albert Hallissa.

Perustimme Oxfordin kesäkurssit vuonna 2010, koska rakastamme Oxfordia ja sen tuottamaa sosiaalista ja akateemista seikkailua. Olemme kasvaneet pienestä organisaatiosta BAC-akkreditoiduksi lyhytkurssien tarjoajaksi. Seitsemän kesän aikana olemme ottaneet vastaan ​​yli 1500 opiskelijaa eri puolilta maailmaa. Monet entisistä opiskelijoistamme tutkivat nyt lukemiaan aiheita Oxfordin kesäkursseilla Britannian yliopistoissa, mukaan lukien Oxford ja Cambridge. Oxfordissa on paljon kesäkouluja, mutta uskomme, että meidän on paras, koska olemme entisiä Oxfordin opiskelijoita, jotka tuntevat läheisesti kaupungin, yliopiston ja mitä todella tarkoittaa olla opiskelija Oxfordissa. Haluamme jakaa tietomme ja kokemuksemme kanssasi - niin liity meihin ja tee kesästä unohtumaton.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan Oxford Summer Courses henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat