IP International Projects

Buckeridge Road, Teignmouth, England TQ14 8LY, UK
courses

Kaikki kurssit

IP International Projects tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

 • Tarjoama piskelijamajoitus 1/15
 • Rakennus 2/15
 • City of Teignmouth 3/15
 • Harrastusmahdollisuuksia 4/15
 • City of Teignmouth 5/15
 • Harrastusmahdollisuuksia 6/15
 • Rakennus 7/15
 • Opiskelijoita 8/15
 • Luokkahuone 9/15
 • Harrastusmahdollisuuksia 10/15
 • Kerhohuone 11/15
 • Tarjoama piskelijamajoitus 12/15
 • Opiskelijoita 13/15
 • City of Teignmouth 14/15
 • City of Teignmouth 15/15
housing

Majoitus

IP Teignmouth tarjoaa seuraavia majoitustyyppejä:
student-residence

Opiskelija-asuntola - 4-hengen jaetussa huoneessa - Aamiainen, lounas ja päivällinen

816 €
viikoittain

Student residence (on-campus) - 4-person shared room - Breakfast, lunch, and dinner

Ikäryhmä: 9 - 16 vuoden ikäinen
Osoite: Buckeridge Road, Teignmouth, Devon TQ14 8LY, UK
Sijainti: Trinity School Teignmouth
Majoitustyyppi: Opiskelija-asuntola (kampuksella)
Huonetyyppi: 4-hengen jaetussa huoneessa
Ateriaa: Aamiainen, lounas ja päivällinen (21 ateriaa viikossa)
Toimitilat: Pesula, langaton internetyhteys, 24/7 valvontaa, ja liikuntapaikat
Matka kouluun: 2 minuuttia walklla
Saatavuus: 06 heinä 2019 - 24 elo 2019
Päivä saapumisesta: lauantai, klo 03:00
Lähtöpäivänä: lauantai, ennen 10:00
816 €
Residence

Live and socialise with your fellow students from many different countries on campus! The Victorian main building of Trinity School and the so called Senior School - a modern built all-purpose centre – offer multi-bedded standard rooms with shared toilets and showers (with 2-4 beds) and twin rooms with toilet and shower facilities always shared between two rooms. The Michael Dobson Centre (residential house) on the campus offers multi-bedded rooms (3 or 4 beds per room). Also our supervisors live in the Residence and are available for any inquiries.

You'll get full board accommodation that includes breakfast, lunch and dinner. All meals are taken in the self-service school refectory. If you eat vegetarian or vegan food, please let us know when booking. In case you need halal, kosher, gluten-free or lactose-free food, we will try to make this possible as well - upon request in advance.

You will find a washing-machine and internet on the campus whilst public phones are situated in town. Secure storage for valuables will be available in the IP Office.
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos opiskelet Britanniassa yli 11 kuukauden ajan saat CAS- viitenumeron (Confirmation of Acceptance for Studies) joka sinun on ltoimitettava Britannian suurlähetystöön yhdessä viisumihakemuksesi (General Student Visa) kanssa. Opiskelijat, jotka ovat onnistuneesti varanneet ja maksaneet kielikurssin saavat CAS-numeron IP Teignmouth. Ole hyvä ja ota huomioon, että Britannian lakien mukaan CAS-numero voi antaa vain opiskelijalle, joka aikoo opiskella englantia yli 11 kuukautta.

Jos opiskelet Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, sinun on anottava erityistä vierailuviisumia (Student Visitor Visa). Vierailevana opiskelijana sinulla ei ole oikeutta työskennellä opiskelun ohella. Jos suunnitelmissasi on opiskella Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, hyväksymiskirje lähetetään sinulle maksutta kotiosoitteeseesi. Jos haluat saada materiaalin pikakirjeenä, rekisteröityessäsi veloitetaan erityismaksu.

Liätietoja Britannian viisumin hausta. »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde Teignmouth välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

Buckeridge Road
Teignmouth
England TQ14 8LY
UK

Koulun sijainti

- Rauhallinen merenrantakohde Devonin rannikolla
- Suljettu kampus on ihanteellinen nuoremmille opiskelijoille
- Erittäin hyvät ja huolehtivat isäntäperheet, joista suurin osa asuu lähellä kampusta


Teignmouthin rauhallinen merenrantakohde on ihanteellinen ensimmäiseksi ulkomaanmataksi. Teignmouth sijaitsee yhdellä Britannian kauneimmista ja aurinkoisimmista alueista: Devonin rannikolla, vain lyhyen bussimatkan päässä Torquaysta ja Englannin Rivierasta. Viehättävä satama, mutkittelevat kadut ja palkittu hiekkaranta täydentävät erilaisia ​​kauppoja ja kahviloita.

Kielikoulumme sijaitsee vehreällä kukkulalla viehättävällä alueella, josta on näkymät merelle ja Teignmouthin keskustan pienille kaduille. Voit tavata helposti muita opiskelijoita ympäri Eurooppaa - vuonna 2019 meillä oli 60–150 opiskelijaa viikossa 8 eri maasta.

Vanhempien ei tarvitse huolehtia (ensimmäisestä) oleskelustasi Englannissa: Trinityn suljettu kampus takaa mukavan ja turvallisen ympäristön nuorille oppijoillemme. Kaikki englannin kielen opetukset sekä useimmat jännittävät toimintaohjelmat järjestetään kampuksella.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan IP International Projects henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat