iMandarin Language Training Institute

Suite 1201, Universal Mansion, 168 Yuyuan Road, Jing'an District., Shanghai, Shanghai 200040, P. R. China
courses

Kaikki kurssit

iMandarin Language Training Institute tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

  • Siskäytävä 1/7
  • Vastaanotto 2/7
  • Sisäänkäynti 3/7
  • Luokkahuone 4/7
  • Luokkahuone 5/7
  • Sisäänkäynti 6/7
  • Apartments offered by iMandarin Language Training Institute 7/7
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Hyväksymiskirje lähetetään postitse maksutta kotiosoitteeseesi. Jos haluat saada materiaalin pikakirjeenä, rekisteröitymisen ohessa veloitetaan maksuna ¥ 500.

Lennot ja lentokenttävaihdot

Koulu tarjoaa lentokenttäkuljetuksen. Jos haluat palvelun, kerro meille lentotietosi ja saapumispäivämääräsi. Yhdensuuntainen lentokenttäkuljetus Shanghai Pudong International Airport maksaa ¥ 400. Sinun on varattava palvelu etukäteen.

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde Shanghai välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

Suite 1201, Universal Mansion, 168 Yuyuan Road, Jing'an District.
Shanghai
Shanghai 200040
P. R. China

Koulun sijainti

Tunnetun Portman Ritz Carlton -hotellin vieressä sijaitseva iMandarin Shanghai Centerin pääkonttori sijaitsee Nanjing West Roadilla, Shanghain vilkkaimmalla kaupallisella alueella, jossa on kätevä kuljetus ja lukuisia maailmanluokan ravintoloita ja ostoskeskuksia lähellä. Shanghai Centerin kampuksella yhdistyvät myös rikkaan kiinalaisen kulttuurin tunnelma ja kansainväliset tunteet. Se sopii erinomaisesti paitsi oppimiseen myös liike-elämän ja seurusteluun.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan iMandarin Language Training Institute henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat