English Group

Viña, Vina del Mar, Valparaiso, Chile
courses

Kaikki kurssit

English Group tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

  • English Group 1/4
  • English Group 2/4
  • English Group 3/4
  • English Group 4/4
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta.

Lennot ja lentokenttävaihdot

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Viña del Mar based on your budget, schedule and preferences.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

Viña
Vina del Mar
Valparaiso
Chile

Koulun sijainti

English Group sijaitsee Vina del Marin keskustassa, lähellä kaikkia pääkatuja ja suosittuja alueita. Koulun erinomainen sijainti antaa opiskelijoille mahdollisuuden liikkua helposti, joko käyttämällä kuljetusta tai jalan. Kaupungimme on myös hyvin lähellä Valparaisoa, joka on toinen erittäin suosittu matkailukeskus, joka on tunnettu vanhasta arkkitehtuuristaan ​​ja monipuolisesta yöelämästään.

Olemme myös lähellä Concon-kaupunkia, jossa ihmiset voivat harrastaa surffausta ympäri vuoden. English Group tarjoaa erilaisia ​​espanjan ​​kursseja intensiivisistä kursseista laajempiin ohjelmiin, joiden avulla opiskelija voi oppia. Tarjoamme myös joustavia ohjelmia ja räätälöityjä lähestymistapoja oppitunneille opiskelijan tarpeiden ja tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi kaikki materiaalit toimitetaan ja espanjalaiset opettajamme ovat kaikki kotimaisia ​​ja sertifioituja Chilen parhaista yliopistoista.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan English Group henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat