EC English Language Schools: Oxford (Junior)

Headington Rd, Oxford, England OX3 0BP, UK
courses

Kaikki kurssit

EC English Language Schools: Oxford (Junior) tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

  • EC English Language Schools: Oxford (Junior) 1/3
  • EC English Language Schools: Oxford (Junior) 2/3
  • EC English Language Schools: Oxford (Junior) 3/3
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos opiskelet Britanniassa yli 11 kuukauden ajan saat CAS- viitenumeron (Confirmation of Acceptance for Studies) joka sinun on ltoimitettava Britannian suurlähetystöön yhdessä viisumihakemuksesi (General Student Visa) kanssa. Opiskelijat, jotka ovat onnistuneesti varanneet ja maksaneet kielikurssin saavat CAS-numeron EC Oxford (Junior). Ole hyvä ja ota huomioon, että Britannian lakien mukaan CAS-numero voi antaa vain opiskelijalle, joka aikoo opiskella englantia yli 11 kuukautta.

Jos opiskelet Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, sinun on anottava erityistä vierailuviisumia (Student Visitor Visa). Vierailevana opiskelijana sinulla ei ole oikeutta työskennellä opiskelun ohella. Jos suunnitelmissasi on opiskella Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, hyväksymiskirje lähetetään sinulle maksutta kotiosoitteeseesi.

Liätietoja Britannian viisumin hausta. »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde Oxford välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

Headington Rd
Oxford
England OX3 0BP
UK

Koulun sijainti

Our centre is located on the Headington campus of Oxford Brookes University,
only a short walk from the city centre and with plenty of outdoor space.
Oxford is known for its universities, museums and architecture which students will get to explore during their stay. Students can also enjoy the great campus facilities such as a sports hall, a modern dining hall and several shops.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan EC English Language Schools: Oxford (Junior) henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat