Da du hui Campus

Room 1505,the Metro Plaza,183 Tianhe North Rd, Guangzhou, Guangdong, China
courses

Kaikki kurssit

Da du hui Campus tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

  • Siskäytävä 1/4
  • Opiskelijoita 2/4
  • Classes at Da du hui Campus 3/4
  • Classes at Da du hui Campus 4/4
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Hyväksymiskirje lähetetään postitse maksutta kotiosoitteeseesi. Jos haluat saada materiaalin pikakirjeenä, rekisteröitymisen ohessa veloitetaan maksuna ¥ 500.

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde Guangzhou välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

Room 1505,the Metro Plaza,183 Tianhe North Rd
Guangzhou, Guangdong

China

Koulun sijainti

Se sijaitsee Gaungzhoun keskustassa ja lähellä Tianhen urheilukeskusta. Kauppakeskuksia ja toimistorakennuksia on paljon. Kuljetus on erittäin kätevä täällä, voit ottaa linja 3 ja lentokentälinjan 6a tai bussi 78a, 78, 89,130,195,41,34,6 jne lentokentälle.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan Da du hui Campus henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat