D&R Native English

Diagonal Paraguay 458, Santiago, Región Metropolitana, Santiago, Chile
courses

kielikurssit

Englanti
school
have-questions

Kysymyksiä?

Pyydä lisätietoja
owner

Onko D&R Native English yhteistyökumppanisi?

D&R Native English – jos olet omistaja tai johtaja, rekisteröitymällä nyt saat käyttöösi maksuttomia työkaluja, joiden avulla voit tehdä ilmoituksestasi paremman, saada lisää arvosteluja ja vastata niihin.

Manage my school profile »
photos

Valokuvia

  • D&R Native English 1/3
  • D&R Native English 2/3
  • D&R Native English 3/3
map

Kartta

Diagonal Paraguay 458, Santiago, Región Metropolitana
Santiago

Chile

Koulun sijainti

D&R Native English on englannin kielikoulu Santiagossa, Chilessä. Koulu tarjoaa englannin kielikursseja opiskelijoille, jotka haluavat parantaa puhetta, kirjoittamista ja lukutaitoa.

Natiivi-englannilaisina meillä on brittiläinen chilen identiteetti, koska meillä on henkilökohtaisia ​​yhteyksiä sekä molempiin kulttuureihin että kieliin. Tämä on antanut meille mahdollisuuden luoda uskottavia ja läheisiä suhteita opiskelijoihimme, mikä antaa meille mahdollisuuden tarjota konkreettisia ratkaisuja ja vastauksia.

Päätimme luoda 'Native English' 10 vuoden kokemuksen jälkeen useissa yrityksissä ja laitoksissa, kuten AFP-luontotyypissä, Universidad Adolfo Ibañezissa, D & S / Walmartissa Chile, Emasa / Bosch, IMS Chile, Metso Chile, Deutsche Bank ja Banco de Chile. Päätavoitteemme on tarjota samaa standardia yleisölle, mutta vähemmän muodollisessa ilmapiirissä, joka antaa meille enemmän vapautta käsitellä eri aiheita ja aiheita. Natiivi-englannin opettajina ja johtajina haluamme luoda luottamuksellisen sidoksen opiskelijoiden kanssa työskentelemällä suoraan jokaisen kanssa, lupaamalla heille vakavan ja ammattitaitoisen palvelun.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan D&R Native English henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys