Campus Education

132-71 Maple Ave 1A Flushing, Flushing, New York 11355, USA
courses

Kaikki kurssit

Campus Education tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

  • Campus Education 1/2
  • Campus Education 2/2
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos aiot opiskella Yhdysvalloissa kokopäiväisesti enemmän kuin 18 tuntia viikossa, saat I-20 -lomakkeen joka on toimitettava USA:n suurlähetystöön yhdessä F -1 viisumihakemuksen kanssa. I-20 -lomakkeessa on mukana SEVIS hakunumero. Opiskelijoiden, jotka anovat viisumia on maksettava SEVIS maksu verkossa ennen USAN:n konsulaatissa ja suurlähetystössä tapahtuvaa haastattelua.

I-20 -kaavake lähetetään kotiosoitteeseesi postitse veloituksetta. jos haluat saada materiaalit pikakirjeenä, siitä veloitetaan rekisteröitymisen yhteydessä $100 maksu.

Ole hyvä ja ota huomioon, että Yhdysvaltain lakien mukaan I-20 voidaan myöntää ainoastaan opiskelijoille, jotka opiskelevat englantia kokopäivätoimisesti. F-1 viisuminhaltija ei ole oikeutettu osa-aikaiseen työhön Yhdysvaloissa oleskelun aikana. Jos opiskelet englantia vähemmän kuin 18 tuntia viikossa, tulee sinun anoa itsenäisesti vierailuviisumia (B1/B2).

Lisätietoja siitä, kuinska saada Yhdysvaltain opiskelijaviisumi »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Flushing based on your budget, schedule and preferences.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

132-71 Maple Ave 1A Flushing
Flushing
New York 11355
USA
questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan Campus Education henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat