Amistad Abroad

Amistad Abroad, Jacó, Puntarenas, Costa Rica
courses

Kaikki kurssit

Amistad Abroad tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

  • Amistad Abroad 1/6
  • Amistad Abroad 2/6
  • Amistad Abroad 3/6
  • Amistad Abroad 4/6
  • Amistad Abroad 5/6
  • Amistad Abroad 6/6
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Hyväksymiskirje lähetetään kotiosoitteeseesi postitse veloituksetta.

Lennot ja lentokenttävaihdot

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Jaco based on your budget, schedule and preferences.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

Amistad Abroad
Jacó
Puntarenas
Costa Rica

Koulun sijainti

Sijaitsemme kauniilla alueella, joka koostuu 5 hehtaarista Herediassa. Sivustolla on kuusi kätevästi yhdistettyä rakennusta, joissa on 10 luokkahuonetta, hallintotoimistot ja paljon tilaa opiskeluun ja lepoon. Porrosati Private Reserve on amerikkalainen Costa Rican, yksityisomistuksessa oleva luonnonsuojelualue ja Espanjan instituutti, joka sijaitsee Heredian Santa Barbarassa vain 5 minuutin päässä Barvan historiallisesta kaupungista.

Porrosatin hiljainen ja kaunis sijainti tarjoaa rajattomat mahdollisuudet espanjan oppimiselle, luontotutkimukselle, tutkimukselle ja rentoutumiselle. Ecotravellers, luonnonhistorian matkailijat, opiskelijaryhmät, lintuharrastajat ja maatalouden opiskelijat ovat iloisia monipuolisesta kasvistosta ja eläimistöstä sekä tarjoamistamme toimista. Kampuksella on myös noin 50 erilaista syntyperäistä puuta ja kasvia, yli 80 lintulajia ja suuri joki, joka rajaa kiinteistön. Yksityinen alue, jossa instituutti sijaitsee, on ainutlaatuinen luonnonvara, joka on kehitetty maalaismaiseksi opetuslaboratorioon. Uskomme, että liiketoiminnan, kehityksen ja säilyttämisen on toimittava yhdessä, ja siksi työskentelemme luonnonpolitiikan kunnioittamisen puitteissa.

Kaikki Amistadin osanottajat tukevat luontoa sen taistelussa. Tämä ekologinen lähestymistapa, joka on osa Amistadin filosofiaa, on sopusoinnussa instituutin fyysisen ympäristön kanssa. Amistadin osallistujat ovat olleet osa monia ympäristöhankkeita instituutin perustamisen jälkeen.
Kielikoulun käsite, joka on suunniteltu mukautumaan ja kannustamaan ihmisen hyviä suhteita eläimiin ja luontoon, on ainutlaatuinen. Näytetään, miten laitokset voidaan rakentaa niin, että ihmiset elävät sopusoinnussa luonnon ja eläinten kanssa ovat tärkeitä kaikille, jotka ovat huolissaan
maa ja kaikki sen tukemat olennot. Tämä oli alkuperäinen visio Amistad-instituutista, joka aloitti Porrosatin yksityisen turvapaikan kehittämisprosessin.

Amistad-instituutti on havainnut tarpeen ymmärtää, edistää ja integroida ihmisten, eläinten ja luonnollisen ympäristön vuorovaikutusta, jotta niistä tulee luonnollisia osia instituutioistamme; siten parantaa ihmisten terveyttä ja lujittaa luonnollisen elinympäristön säilyttämistä samalla kun avataan kampus muille ihmisille.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan Amistad Abroad henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat