ACCORD ISS Blackpool Junior - Rossall School

Broadway, Fleetwood, Lancashire FY7 8JW, UK
courses

Kaikki kurssit

ACCORD ISS Blackpool Junior - Rossall School tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

alkaen
1.020 €

alkaen
1.668 €

alkaen
1.705 €

alkaen
1.730 €

alkaen
1.804 €

alkaen
2.165 €

alkaen
2.352 €
school
photos

Valokuvia

 • Harrastusmahdollisuuksia 1/23
 • Harrastusmahdollisuuksia 2/23
 • Rakennus 3/23
 • Rakennus 4/23
 • Harrastusmahdollisuuksia 5/23
 • Rakennus 6/23
 • Opiskelijoita 7/23
 • Rakennus 8/23
 • Opiskelijoita 9/23
 • The private beach 10/23
 • Kirjasto 11/23
 • Harrastusmahdollisuuksia 12/23
 • Harrastusmahdollisuuksia 13/23
 • Harrastusmahdollisuuksia 14/23
 • Opiskelijoita 15/23
 • Harrastusmahdollisuuksia 16/23
 • Tarjoama piskelijamajoitus 17/23
 • Tarjoama piskelijamajoitus 18/23
 • Tarjoama piskelijamajoitus 19/23
 • Tarjoama piskelijamajoitus 20/23
 • Tarjoama piskelijamajoitus 21/23
 • Tarjoama piskelijamajoitus 22/23
 • Tarjoama piskelijamajoitus 23/23
housing

Majoitus

ACCORD ISS Rossall tarjoaa seuraavia majoitustyyppejä:
student-residence

Opiskelija-asuntola - 2-hengen jaetussa huoneessa - Aamiainen, lounas ja päivällinen

Ei sovelleta
viikoittain

Student residence (on-campus) - 2-person shared room - Breakfast, lunch, and dinner

Ikäryhmä: 8 - 17 vuoden ikäinen
Osoite: Broadway, Fleetwood, Lancashire FY7 8JW, UK
Sijainti: Rossall Campus
Majoitustyyppi: Opiskelija-asuntola (kampuksella)
Huonetyyppi: 2-hengen jaetussa huoneessa
Ateriaa: Aamiainen, lounas ja päivällinen (21 ateriaa viikossa)
Toimitilat: Pesula, langaton internetyhteys, ilmainen internet, tV-huone, 24/7 valvontaa, liikuntapaikat, ja muut
Matka kouluun: 1 minuuttia otherlla
Saatavuus: tammi - joulu
Päivä saapumisesta: sunnuntai, milloin
Lähtöpäivänä: lauantai, milloin
Ei sovelleta
At the ACCORD ISS Rossall summer residential camp students stay in comfortable rooms of mainly single or twin beds. Shared showers and toilets are cleaned and maintained on a regular basis. We make every effort to ensure that rooms are shared with children of different nationalities and similar age when students are in twin accommodation to encourage them to speak English outside the classroom and make new friends. Parents may request for their child to share with a particular friend(s) and this will be considered but cannot always be guaranteed.

There is a social room in each boarding house where children can watch TV/DVDs, listen to music, play board games etc. Children usually relax in the social room with a hot chocolate drink before bedtime. Our professional and experienced staff stay in the boarding houses to ensure safety and 24 hour supervision.

The boarding houses also have separate study rooms which are all equipped with lockers for the students to store valuables if required. Padlocks for the lockers are not included.

That accommodation is only offered to students booking the All inclusive stays at Rossall.
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos opiskelet Britanniassa yli 11 kuukauden ajan saat CAS- viitenumeron (Confirmation of Acceptance for Studies) joka sinun on ltoimitettava Britannian suurlähetystöön yhdessä viisumihakemuksesi (General Student Visa) kanssa. Opiskelijat, jotka ovat onnistuneesti varanneet ja maksaneet kielikurssin saavat CAS-numeron ACCORD ISS Rossall. Ole hyvä ja ota huomioon, että Britannian lakien mukaan CAS-numero voi antaa vain opiskelijalle, joka aikoo opiskella englantia yli 11 kuukautta.

Jos opiskelet Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, sinun on anottava erityistä vierailuviisumia (Student Visitor Visa). Vierailevana opiskelijana sinulla ei ole oikeutta työskennellä opiskelun ohella. Jos suunnitelmissasi on opiskella Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, hyväksymiskirje lähetetään sinulle maksutta kotiosoitteeseesi. Jos haluat saada materiaalin pikakirjeenä, rekisteröityessäsi veloitetaan erityismaksu.

Liätietoja Britannian viisumin hausta. »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde Blackpool välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

Broadway
Fleetwood
Lancashire FY7 8JW
UK

Koulun sijainti

ACCORD ISS Rossallin kesäkoulu sijaitsee Luoteis-Englannin rannikolla Blackpoolin merenrantakaupungin vieressä. Se on täydellinen paikka oppia englantia ja nauttia jännittävästä toimintaohjelmasta ja retkistä. Rakastat Rossall Schoolin perinteisiä rakennuksia, jotka sijaitsevat omilla vaikuttavilla perusteillaan, ja kaikki sen upeat tilat, kuten kauniit yksityiset rannan ympäröivät keskustaa.

Fantastiset liikenneyhteydet sijaitsevat suoraan Rossall-kesäkoulun ovella, ja niilä pääsee helposti Manchesteriin, Liverpooliin, Leedsiin, Yorkiin ja idylliselle järvialueelle.

Fantastinen sijainti tarkoittaa sitä, että opiskelijat voivat lentää Manchesteriin, Liverpoolin lentokentälle tai Leeds / Bradfordin lentokentille, jotka tarjoavat useita edullisia lentoja. Se on myös helposti saavutettavissa junalla, koska junat kulkevat Lontoon ja Manchesterin välillä 20 minuutin välein.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan ACCORD ISS Blackpool Junior - Rossall School henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat