Top 7: Parhaat saksan kielikoulut Hampurissa 2024 (70 €)

Äskettäin arvostellut saksan koulut Hampurissa

TANDEM Hamburg International Language School

Se on hyvä koulu, jossa on ystävällinen henkilökunta, ja se on täydellinen saksan oppimiseen millä tahansa tasolla. more

did deutsch-institut Hamburg

Tutustui Hampurissa Wagnerin Ring Cycle ja päätti parantaa Saksan vapaa-ajallani avulla. Siellä vain viikon ja todennut sen hyödyllisin parantaa minun luottamusta puhuu saksaa. Vain läsnä luokkiin, joten ei matkat, asuminen yms. more


saksan KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä saksan kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä saksan kielikurssit

Yleiset saksan kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun saksan kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon saksan intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Nuoret

Nuoriso saksan kielikurssit

Nuorten saksan kielikurssi ovat tarkoitettu 4-12 -vuotiaille lapsille ja 13-18 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat opiskella saksa kesällä. 4 - 8 viikon nuorten saksan kielikursseja tarjolla kesällä kesä-elokuussa.

Testivalmennus

Saksan testi valmennuskurssit

saksan testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Liikeyritys

Likke-elämän saksan kielikurssit

Kahdenkeskisiä business saksa-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia saksaa mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen saksan opettajan kanssa.

Opettajankoulutus

Saksan opettajankoulutusohjelmien kurssit

saksan opettajankoulutusohjelmat !in !location ovat opettajille, jotka ovat kiinnostuneita saksan opetuksesta ulkomailla. Maailmanlaajuisesti on valtavasti kysyntää päteville saksan opettajille, joten työmahdollisuuksia on lähes jokaisessa maassa ympäri maailmaa.

Opiskelu ja työ

Työ ja opiskelu saksan ohjelma

Työ-koulutusohjelmat !in !location ovat aikuisille, jotka haluavat oppia saksaa ja hankkia ammatillista työkokemusta samaan aikaan.

Erityisalat

Erikois saksan kielikurssit

Erityissaksan kurssit !in !location ovat niille, jotka haluavat opiskella saksaa ja osallistua toimintaan, kuten urheilu, taide, ruoka, jne.