Top 9: Parhaat ranskan kielikoulut Nizzassa 2024 (115 €)

Äskettäin arvostellut ranskan koulut Nizzassa

alpha.b Institut Linguistique

Varasin tämän kurssin vain muutama päivä ennen kurssin alkamista ja minulla oli erittäin hyvä kokemus hallintotiimistä. Saapuessani kaikki oli hyvin järjestetty. Kurssi alkoi hyvin Anna ja Jean-Phillipen selkeän esittelyn ansiosta. Alkuarviointi... more

Idiom

Ne kaksi viikkoa, jotka vietin opiskellessani koulun Idiom-intensiivikurssilla, olivat hienoja ja erittäin palkitsevia. Alussa testattiin osallistujien taitoa ja tulosten perusteella muodostettiin ryhmät. Siellä saattoi nähdä opettajien vankan... more


ranskan KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä ranskan kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä ranskan kielikurssit

Yleiset ranskan kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun ranskan kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon ranskan intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Nuoret

Nuoriso ranskan kielikurssit

Nuorten ranskan kielikurssi ovat tarkoitettu 4-12 -vuotiaille lapsille ja 13-18 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat opiskella ranska kesällä. 4 - 8 viikon nuorten ranskan kielikursseja tarjolla kesällä kesä-elokuussa.

Testivalmennus

Ranskan testi valmennuskurssit

ranskan testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Liikeyritys

Likke-elämän ranskan kielikurssit

Kahdenkeskisiä business ranska-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia ranskaa mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen ranskan opettajan kanssa.

Opettajankoulutus

Ranskan opettajankoulutusohjelmien kurssit

ranskan opettajankoulutusohjelmat !in !location ovat opettajille, jotka ovat kiinnostuneita ranskan opetuksesta ulkomailla. Maailmanlaajuisesti on valtavasti kysyntää päteville ranskan opettajille, joten työmahdollisuuksia on lähes jokaisessa maassa ympäri maailmaa.

Opiskelu ja työ

Työ ja opiskelu ranskan ohjelma

Työ-koulutusohjelmat !in !location ovat aikuisille, jotka haluavat oppia ranskaa ja hankkia ammatillista työkokemusta samaan aikaan.

Erityisalat

Erikois ranskan kielikurssit

Erityisranskan kurssit !in !location ovat niille, jotka haluavat opiskella ranskaa ja osallistua toimintaan, kuten urheilu, taide, ruoka, jne.

Yliopisto