ranskan koulut Lyonissa

Äskettäin arvostellut ranskan koulut Lyonissa

LeoLingua

LeoLingua's politiikkaa luokat harvoille opiskelijoille toimii hyvin. Opiskelija saa puhua useammin.Jotkut opettajat ovat enemmän kokemusta kuin toiset, kuten kaikkialla.Sijainti on loistava ja helppo ei-paikalliset.Meillä oli ruokaa toiminta - sai... more


ranskan KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä ranskan kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä ranskan kielikurssit

Yleiset ranskan kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun ranskan kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon ranskan intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Testivalmennus

Ranskan testi valmennuskurssit

ranskan testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Ammatillinen

Ammatillisen ranskan kurssit

Ammatillinen ranska kurssit !in !location ovat ammattilaisia, jotka haluavat opiskella ranskaa tietyllä alueella, kuten liike-elämä, lääketiede, laki, ilmailu, tai matkailuala.

Opiskelu ja työ

Työ ja opiskelu ranskan ohjelma

Työ-koulutusohjelmat !in !location ovat aikuisille, jotka haluavat oppia ranskaa ja hankkia ammatillista työkokemusta samaan aikaan.

Erityisalat

Erikois ranskan kielikurssit

Erityisranskan kurssit !in !location ovat niille, jotka haluavat opiskella ranskaa ja osallistua toimintaan, kuten urheilu, taide, ruoka, jne.