Suosikkikohteita Île-de-France

Language Internationalin järjestämiä ranskan kielikurssit Pariisissa
opi Ranskan
Pariisi

14 koulua, 179 kielikurssia mene

Language Internationalin järjestämiä ranskan kielikurssit Nanterressa
opi Ranskan
Nanterre

mene


Language Internationalin järjestämiä ranskan kielikurssit Pariisissa
Language Internationalin järjestämiä ranskan kielikurssit Vincennesissa

Vincennes

1 koulu

Language Internationalin järjestämiä ranskan kielikurssit Nanterressa

Nanterre

1 koulu

Language Internationalin järjestämiä ranskan kielikurssit Courbevoiessa

Courbevoie

1 koulu

ranskan KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä ranskan kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä ranskan kielikurssit

Yleiset ranskan kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun ranskan kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon ranskan intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Nuoret

Nuoriso ranskan kielikurssit

Nuorten ranskan kielikurssi ovat tarkoitettu 4-12 -vuotiaille lapsille ja 13-18 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat opiskella ranska kesällä. 4 - 8 viikon nuorten ranskan kielikursseja tarjolla kesällä kesä-elokuussa.

Testivalmennus

Ranskan testi valmennuskurssit

ranskan testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Liikeyritys

Likke-elämän ranskan kielikurssit

Kahdenkeskisiä business ranska-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia ranskaa mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen ranskan opettajan kanssa.

Opettajankoulutus

Ranskan opettajankoulutusohjelmien kurssit

ranskan opettajankoulutusohjelmat !in !location ovat opettajille, jotka ovat kiinnostuneita ranskan opetuksesta ulkomailla. Maailmanlaajuisesti on valtavasti kysyntää päteville ranskan opettajille, joten työmahdollisuuksia on lähes jokaisessa maassa ympäri maailmaa.

Ammatillinen

Ammatillisen ranskan kurssit

Ammatillinen ranska kurssit !in !location ovat ammattilaisia, jotka haluavat opiskella ranskaa tietyllä alueella, kuten liike-elämä, lääketiede, laki, ilmailu, tai matkailuala.

Opiskelu ja työ

Työ ja opiskelu ranskan ohjelma

Työ-koulutusohjelmat !in !location ovat aikuisille, jotka haluavat oppia ranskaa ja hankkia ammatillista työkokemusta samaan aikaan.

Erityisalat

Erikois ranskan kielikurssit

Erityisranskan kurssit !in !location ovat niille, jotka haluavat opiskella ranskaa ja osallistua toimintaan, kuten urheilu, taide, ruoka, jne.

Yliopisto