Suosikkikohteita Lissabon

Language Internationalin järjestämiä portugalin kielikurssit !in Lisbon
opi Portugalin
Lisbon

6 koulua, 68 kielikurssia mene


Language Internationalin järjestämiä portugalin kielikurssit !in Lisbon

portugalin KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä portugalin kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä portugalin kielikurssit

Yleiset portugalin kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun portugalin kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon portugalin intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Testivalmennus

Portugalin testi valmennuskurssit

portugalin testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Opettajankoulutus

Portugalin opettajankoulutusohjelmien kurssit

portugalin opettajankoulutusohjelmat !in !location ovat opettajille, jotka ovat kiinnostuneita portugalin opetuksesta ulkomailla. Maailmanlaajuisesti on valtavasti kysyntää päteville portugalin opettajille, joten työmahdollisuuksia on lähes jokaisessa maassa ympäri maailmaa.

Ammatillinen

Ammatillisen portugalin kurssit

Ammatillinen portugali kurssit !in !location ovat ammattilaisia, jotka haluavat opiskella portugalia tietyllä alueella, kuten liike-elämä, lääketiede, laki, ilmailu, tai matkailuala.

Opiskelu ja työ

Työ ja opiskelu portugalin ohjelma

Työ-koulutusohjelmat !in !location ovat aikuisille, jotka haluavat oppia portugalia ja hankkia ammatillista työkokemusta samaan aikaan.

Erityisalat

Erikois portugalin kielikurssit

Erityisportugalin kurssit !in !location ovat niille, jotka haluavat opiskella portugalia ja osallistua toimintaan, kuten urheilu, taide, ruoka, jne.