Olemme kielten ja teknologian harrastajien tiimi, joka rakentaa parhaan kielikurssin hakusivuston.

Tavoitteenamme on, että kiusaaminen poistuu kielenkäsittelykokemuksen suunnittelusta. Suunnittelimme sivustomme, jotta voit helposti vertailla tuhansia kursseja kerralla. Jos haluat viettää tuntikausia etsimällä jokaisen kielikoulun sivustoa itse, se on yksi vaihtoehto. Jos haluat helpomman tavan löytää hyvä sopimus, voimme auttaa. Sivustomme esittelee kurssin tuloksia siten, että voit valita sinulle parhaiten sopivan kurssin yhdellä silmäyksellä.

Language Internationalissa haluamme tehdä kokemuksistasi paremmin ja tuoda hauskaa takaisin kielikurssin suunnitteluun.


Tapaa perustajat

Karen Ong
Karen Ong

Perustaja ja toimitusjohtaja

Hänen intohimonsa kieliin ja erilaisiin kulttuureihin sai hänet aloittamaan Language Internationalin. Karen on kielten ja matkailun harrastaja, puhuu kuutta kieltä (ja oppiskelee saksaa, seitsemäntä kieltä) ja on matkustanut yli 100 kaupunkiin kuudessa maanosassa.

Language International on jatkoa hänen kiinnostukseensa ​​kielten ja kulttuurivaihdon edistämiseen. Ennen Language Internationalin perustamista hän perusti MyHappyPlanet.com in, joka on vertaisverkkopalveliu kielivaihdoille. Karenilla on MBA Harvard Business Schoolista, jossa hän sai Robert F. Jassin

Michael Reich
Michael Reich

Toimitusjohtaja ja talousjohtaja

Michael puhuu sujuvasti englantia, saksaa ja ranskaa ja opiskelee nyt kiinaa. Hän syntyi Saksassa ja opiskeli Ranskassa, Saksassa ja Yhdysvalloissa. Hän valvoo nyt myynti- ja rahoitustoimintoja Language Internationalissa.

Ennen Language Internationalin perustamista hän perusti virtuaalisen sijoituspaikan UpDown.comin ja oli tietotekniikan konsultointiyrityksen Spirit Link GmbH: n omistaja. Michael on suorittanut MBA-tutkinnon Harvard Business Schoolissa ja kandidaatin tutkinnon liiketaloudessa Reutlingenin yliopistossa Saksassa ja Reims Management Schoolissa Ranskassa.


Tiimimme johtajat

Simone Reich
Simone Reich email Simone »

Tiimijohtaja ja seniori opiskelijaneuvoja (saksa, espanja, ranska, englanti ja vähän arabiaa)

Simone johtaa opiskelijoiden neuvontaryhmää ja neuvoo myös saksan-, englannin- ja espanjankielisiä opiskelijoita. Hän syntyi Saksassa, mutta hän asui Kolumbiassa vuoden ja Egyptissä neljä vuotta.

Hänellä on maisterin tutkinto Cultura Antropologiassa, Latinalaisen Amerikan tutkimuksissa ja psykologiassa Hampurin yliopistosta. Hän on myös sertifioitu kääntäjä, tulkki ja vieraan kielen kirjeenvaihtaja espanjaksi ja ranskaksi. Ennen kuin hän liittyi Language Internationaliin, hän työskenteli PADI-sukellusopettajana Punaisenmeren lomakeskuksessa Dahabissa, Egyptissä.

Mathis Pedersen
Mathis Pedersen email Mathis »

Tiimin johtaja (tanska, ruotsi, englanti, saksa, ranska ja italia)

Mathis johtaa opiskelijaneuvontaryhmäämme ja vastaa myös uusien opiskelijaneuvojien rekrytoinnista joukkueeseemme. Alun perin Tanskasta kotoisin oleva Mathis on asunut Berliinissä 12 vuotta sekä jonkin aikaa Pariisissa, jossa hän oppi ranskaa. Hän on opiskellut kieliä monta vuotta, ja parantanut ranskaansa, italiaansa ja espanjansa.

Hänellä on yhteiskuntatieteiden maisteritutkinto ja kulttuuritieteiden maisteritutkinto Tanskan Roskilden yliopistosta ja hän opiskeli myös Potsdamin yliopistossa Saksassa. Mathis on työskennellyt monen vuoden ajan asiakaspalvelussa ja asiakastyytyväisyyden tiimijohtajana sekä projektipäällikkönä.


Opiskelijaneuvojemme

Fabio Reverdosa Cruz
Fabio Reverdosa Cruz email Fabio »

Opiskelijaneuvoja (portugali ja englanti)

Fabio neuvoo portugalin- ja englanninkielisiä opiskelijoita. Hän syntyi Rio de Janeirossa ja on opettanut englantia yli 10 vuotta.

Hänellä on oikeustieteen kandidaatin tutkinto (kunnioin) ja hänellä on pitkä kokemus erilaisten virallisten englanninkielisten kokeiden käsittelystä. Nyt hän haluaa parantaa saksan ​​taitojaan.

Francine Kloeckner
Francine Kloeckner email Francine »

Opiskelijaneuvoja (portugali, italia, englanti)

Francine neuvoo portugalin-, italian- ja englanninkielisiä opiskelijoita. Hän kasvoi Porto Alegressa Brasiliassa ja asui ja työskenteli myös Grenoblessa, Ranskassa ja Roomassa, Italiassa. Portugalin ja italian lisäksi hän puhuu ranskaa ja hieman espanjaa ja saksaa.

Hänellä on kandidaattitutkinto taidehistoriasta (kunnialla) Rio Grande do Sulin liittovaltion yliopistosta. Ennen kuin hän liittyi Language Internationaliin, hän työskenteli Porto Alegressa ja Roomassa kulttuurin, museologian, taiteen sekä käännösten ja matkailun aloilla.

Giorgio Piccirillo
Giorgio Piccirillo email Giorgio »

Opiskelijaneuvoja (italia, espanja, englanti)

Giorgio neuvoo italian, espanjan ​​ja englanninkielisiä opiskelijoita. Hän kasvoi Palermossa ennen kuin asui ja työskenteli Wienissä, Bristolissa, Sevillassa ja useissa Norjan kaupungeissa. Hän puhuu myös saksaa ja vähän ranskaa.

Hänellä on kansainvälisten suhteiden kandidaatti ja häellä in maisteritutkinto, International Security, Bristolin yliopistosta, UK. Ennen kuin hän liittyi Language Internationaliin, hän työskenteli muun muassa poliittisella ja korruption vastaisella alalla projektiavustajana ja yhteyshenkilönä.

Iliana Pistoli
Iliana Pistoli email Iliana »

Student advisor (French, Greek, Turkish, English)

Iliana neuvoo englannin, ranskan, kreikan ja turkinkielistä opiskelijoita. Hän kasvoi Ateenassa ja on kreikkan puhuja. Hän opiskeli kansainvälisiä suhteita ja turkkila ​​Ateenassa, Istanbulissa ja Pariisissa.

Hänellä on kandidaatitutkinto turkkilaisesta Ateenan Kapodistrian yliopistossa ja Mimar Sinan Istanbulin yliopistossa sekä kansainvälisten suhteiden ja turkin kielen maisteritutkinto Institut National des Langues et Civilizations Orientales-Langues O instituutista "Pariisissa. Hän työskenteli aiemmin Migreuropissa, Kreikan pakolaisneuvostossa ja Amnesty Internationalissa.

Kristele Auer
Kristele Auer email Kristele »

Opiskelijaneuvoja (englanti ja espanja)

Kristele neuvoo englannin ja espanjan kielisiä opiskelijoita. Hän syntyi Yhdysvalloissa, kasvoi El Salvadorissa, opiskeli Alankomaissa, työskenteli Ranskassa ja Balissa ja asuu nyt Berliinissä. Englannin ja espanjan lisäksi hän puhuu myös ranskaa ja opiskelee saksaa.

Hänellä on kandidattitutkinto, Business Administration in Tourism, Saxionin yliopistossa Alankomaissa. Ennen kuin hän liittyi Language Internationaliin, hän työskenteli Balissa Destination Management Company.

Maria Luisa Malheiros
Maria Luisa Malheiros email Malu »

Opiskelijaneuvoja (portugali, espanja ja englanti)

Malu neuvoo portugalin-, espanjan- ja englanninkielisiä opiskelijoita. Hän kasvoi Brasiliassa Belo Horizonteissa ja asui myös Kanadassa sekä Yhdistyneessä Kuningaskunnassa. Tällä hetkellä hän asuu Berliinissä.

Hän oppi puhumaan englantia pelaamalla videopelejä lapsena. Hän tyyöskentelij englannin opettajana maailmanmestaruuskisojen ja olympialaisten aikana Brasiliassa.

Ennen kuin osallistut Language Internationaliin, hän työskenteli videopelien lokalisoinnissa, jolloin pelit olivat saatavilla Brasilian käyttäjille.

Matthew Niebes
Matthew Niebes email Matthew »

Opiskelijaneuvoja (englanti)

Matthew neuvoo englantia puhuvia opiskelijoita Yhdysvalloista, Kanadasta, Iso-Britanniasta, Irlannista, Australiasta ja Uudesta-Seelannista. Hän varttui Peachtree Cityssä, Georgiassa, Yhdysvalloissa ja valmistui maisteriksi Saksassa.

Hänellä on maisterintutkinto amerikkalaisissa tutkimuksissa Heidelbergin yliopistosta ja historian sekä englannin (sivuaineena) kandidaattitutkinto Atlantan Emoryn yliopistosta.

Michele Bianchini
Michele Bianchini email Michele »

Kouluttaja ja seniori opiskelijaneuvoja (italia, ranska, tanska, englanti)

Michele kouluttaa opiskelijaneuvojaryhmämme. Hän neuvoo myös italialaisia, ranskalaisia ​​ja tanskalaisia ​​opiskelijoita. Hän kasvoi Sardiniassa, opiskeli Dijonissa, kävi Pisan yliopiston, työskenteli Kööpenhaminassa ja Maltalla ja nyt hän asuu Berliinissä. Italian kielen lisäksi hän puhuu ranskaa ja tanskaa.

Hänellä on maisterintutkinto Euroopan kirjallisuuskulttuureissa Bolognan yliopistosta, Thessalonikin yliopistosta ja Haute Alsacen yliopistosta. Hänellä on myös kandidaattitutkinto Euroopan kirjallisuudessa ja moderneista kielistä Pisan yliopistosta.

Milda Mal
Milda Malcyte email Milda »

Opiskelijaneuvoja (ranska, italia, liettua, englanti)

Milda neuvoo ranskalaisia, italialaisia, liettualaisia ​​ja englanninkielisiä opiskelijoita. Hän kasvoi Vilnassa, Liettuassa, mutta asui ja opiskeli Brysselissä ja Italiassa.

Hän opiskeli filosofiaa Vilnan yliopistossa jonkin aikaa, ja hänellä on kandidaattitutkinto ohjausksesta ja audiovisuaalista taiteista Lietuvos Muzikosta, Teatro akademijasta Vilnasta. Hän opiskeli myös ohjausta Centro Sperimentale di Cinematografiassa Roomassa, Italiassa. Ennen kuin hän liittyi Language Internationaliin, hän työskenteli elokuvaohjaajana, AD: nä, tuotanto-avustajana ja videon toimittajana.

Vapaa-ajallaan hän ohjaa ja tuottaa edelleen dokumentti- ja fiktiofilmejä sekä musiikkivideoita ja muita mainosmateriaalia yrityksille ja yksityisille asiakkaille.

Nicole Arevalo
Nicole Arevalo email Nicole »

Opiskelijaneuvoja (espanja, saksa, englanti)

Nicole neuvoo espanjan-, saksan- ja englanninkielisiä opiskelijoita. Hän kasvoi Chilessä, mutta on opiskellut ja asunut Saksassa jo vuosia.

Hän on ammatiltaan kääntäjä ja tulkki Universidad de Concepciónista Chilessä. Hän sai myös ISAP-DAAD-stipendin akateemiseen vaihtoon Leipzigiin Saksaan. Hän tekee parhaillaan kielitieteen maisterintutkintoa Potsdamin yliopistossa. Ennen kuin hän liittyi Language Internationaliin, hän työskenteli 6 vuotta yliopistossaan kansainvälisissä suhteissa. Hän työskenteli myös myynnissä Chilessä sijaitsevassa kiinteistöyhtiössä Alcorp S.A.

Omar Barahona
Omar Barahona email Omar »

Opiskelijaneuvoja (englanti ja espanja)

Omar neuvoo espanjaa puhuvia Latinalaisen Amerikan ja Espanjan opiskelijoita. Hän kasvoi Espanjassa, opiskeli Alankomaissa, työskenteli Yhdysvalloissa ja asuu nyt Berliinissä. Englannin ja espanjan lisäksi hän puhuu myös ranskaa ja italiaa ja opiskelee saksaa.

Hänellä on kandinaattitutkinto Salamancan yliopistosta, Comparative Indo-European Linguistics, ja Espanjan kielitieteiden ja kirjallisuuden maesteritutkinto Leidenin yliopistosta. Ennen kuin hän liittyi Language Internationaliin, hän oli Espanjan espanjan kielen avustaja West Virginia Universityssä.

Selin Oezen
Selin Oezen email Selin »

Opiskelijaneuvoja (englanti, saksa ja turkki)

Selin neuvoo englannin-, saksan- ja turkinkielisiä opiskelijoita. Hän kasvoi Saksassa, mutta asui ja opiskeli Yhdistyneessä Kuningaskunnassa ja Australiassa. Selinillä on kandidaatin tutkinto musiikista Chichesterin yliopistosta ja maisterin tutkinto Solo-esityksessä Lontoon Guildhallin musiikki- ja draamakoulusta.

Ennen Language Internationalin liittymistä Selin työskenteli muusikkona ja opettajana. Hän opettaa edelleen viulua ja violaa vapaa-ajallaan.

Sem Hoogstrate
Sem Hoogstrate email Sem »

Opiskelijaneuvoja (ranska, englanti, hollanti)

Sem neuvoo ranskan, englannin- ja hollanninkielisiä opiskelijoita. Hän syntyi Utrechtissä Alankomaissa, mutta kasvoi Ranskan lounaisosassa. Ranskan ja hollannin lisäksi hän myös ymmärtää ja puhuu saksaa.

Hänellä on maisterintutkinto (kunnialla) englannin kieliopinnoissa Limogesin yliopistossa, Ranskassa. Hän opiskeli myös Coventryn yliopistossa Yhdistyneessä Kuningaskunnassa. Ennen Berliiniin siirtymistä ja Language Internationaliin liittymistä hän oli englannin kielen opettaja Ranskassa ja hänellä oli erilaisia ​​työpaikkoja kulttuurin, käännöksen ja matkailun aloilla.

Tamara Smith
Tamara Smith email Tamara »

Opiskelijaneuvoja (saksa, englanti)

Tamara neuvoo saksan ja englanninkielisiä opiskelijoita. Hän syntyi Saksassa, mutta kasvoi Yhdistyneessä Kuningaskunnassa. Englannin ja saksan lisäksi hän ymmärtää ja puhuu espanjaa, ranskaa ja arabiaa.

Hänellä on BA-tutkinto (kunniat) arabian ja antropologian alalta itämaisten ja afrikkalaisten opintojen koulussa (Lontoo). Ennen Berliiniin siirtymistä ja Language Internationaliin liittymistä hän työskenteli Yhdistyneen Kuningaskunnan, Perun, Palestiinan ja Laosin miehitettyjen alueiden pakolaisyhteisöjen kanssa ja on koulutettu Britannian turvapaikkalainsäädäntöön. Hän opettaa nyt joogaa Berliinissä.

Tatiana Dubyanskaya
Tatiana Dubyanskaya email Tatiana »

Opiskelijaneuvoja (venäjä, puola, englanti)

Tatiana neuvoo venäläisiä, puolalaisia ​​ja englanninkielisiä opiskelijoita.Moskovassa syntynyt Tatiana kutsuu itsensä matkustajaksi kulttuurien välillä. Hän on opettanut intialaisia ​​kieliä ja kirjallisuutta sekä tehnyt tutkimusta modernin intialaisen kulttuurin alalla Moskovan valtionyliopistossa Venäjällä, Jagiellonian yliopistossa Puolassa ja Jawaharlal Nehru -yliopistossa Intiassa.

Hän on kokenut kääntäjä ja intohimoinen hindin ja englannin opettaja. Hän puhuu myös vähän Urduja ja Banglaa, julkaisee englannin- ja venäjänkielisiä tutkimus- ja blogitekstejä ja toivoo oppivansa enemmän saksaa ja puolaa.

Yaroslav Akimov
Yaroslav Akimov email Yaroslav »

Opiskelijaneuvoja (kiina, venäjä, saksa, englanti)

Jaroslav neuvoo kiinalaisia, venäläisiä ja englanninkielisiä opiskelijoita. Hän kasvoi Venäjällä ja puhuu sujuvaa kiinaa ja saksaa. Vapaa-aikanaan hän opettaa kiinaa ​​keskitason ja edistyneen tason opiskelijoille.

Hän on tohtoritutkinto kiinalaisesta kielitieteessä Trierin yliopistosta Saksasta. Hänellä on maisterintutkinto (kunnialla) Itä-Aasian tutkimuksista Berliinin Freie Universitätistä ja kandidaattitutkinto (kunnialla) kiinalaisesta filologiassa Moskovan valtion yliopistosta. Hän sai stipendin Catholic Academic Exchange Service (KAAD) toimesta vuonna 2013 ja Pekingin yliopistosta vuonna 2010.


Markkinointitiimimme

Camila Onodera
Camila Onodera

Projektipäällikkö

Camila hallinnoi sisäisiä projekteja ja sisältöä. Hän on brasilialainen, kasvanut São Paulossa ja rakastaa uusia kieliä: hän opiskeli englantia, japania, italiaa, espanjaa ja saksaa.

Hänellä on diplomi-insinööri muoti- ja estetiikan johtajana São Paulon yliopistosta ja kandidaatin tutkinto mainostamisesta ja markkinoinnista Universidade Presbiteriana Mackenzielta. Ennen Language Internationaliin liittymistä hän työskenteli Procter & Gamblen yhteisöpäällikkönä ja asiakaspalvelussa sekä Editora Abrilin taiteellisena johtajana Brasiliassa.

Matthew Niebes
Matthew Niebes

Kouluyhteyspäällikkö

Matthew hallinnoi suhteita kielikouluverkostoomme ympäri maailmaa. Hän varttui Peachtree Cityssä, Georgiassa, Yhdysvalloissa ja valmistui maisteriksi Saksassa.

Hänellä on maisterintutkinto amerikkalaisissa tutkimuksissa Heidelbergin yliopistosta ja historian sekä englannin (sivuaineena) kandidaattitutkinto Atlantan Emoryn yliopistosta.


Talous- ja kirjanpitoryhmämme

Marcis Bokmanis
Marcis Bokmanis

Talouspäällikkö

Marcis hallinnoi Language Internationalin tilejä maksettavia ja saapuvia maksuja. Hän kasvoi Riiassa, Latviassa ja muutti hiljattain Berliiniin, Saksaan. Hän puhuu englantia, latvia, venäjää ja myös vähän saksaa.

Vuonna 2007 Marcis valmistui Latvian yliopistosta Riiassa kauppatieteiden kandidaatin tutkintoon. Ennen Language Internationaliin liittymistä hän oli raportoija-analyytikko Riian DNB Banka -yhtiössä ja kirjanpitäjä Reverta-alueella, omaisuudenhoitoyhtiössä Riiassa. Vapaa-ajallaan Marcis nauttii pitkän matkan juoksemisesta.

Siri Amanda Rääf
Siri Amanda Rääf

Juniorin talouspäällikkö

Siri kasvoi Ruotsissa Tukholmassa. Hän puhuu ruotsia, englantia ja on hiljattain aloittanut saksan kielen opiskelun.

Ennen Berliiniin siirtymistä vuonna 2018 hän asui Australiassa Melbournessa seitsemän vuotta. Melbournessa hän jatkoi liiketoimintaa (kirjanpito) ja työskenteli opintojen ohella tilinhoito virkamiehenä.

Ennen kuin hän osallistui Language Internationalin tiimiin, hän oli tilintarkastajana Audible GmbH: ssa. Nyt hän hallitsee Language Internationalin tilejä Marciksen kanssa.


You?

Want to see your face here?

We're a fast-growing start-up and we're eager to connect with exceptional individuals who might be interested in joining our team.

If you are energized by our mission of changing the way people find and discover life-changing immersion programs, we'd love to hear from you. Drop us a line at [email protected].


Our office

BerlinSchönhauser Allee 6/7, 10119, Berlin, Germany