Top 4: Parhaat Kantonin kiinan kielikoulut Hong Kongissa 2020 (262 €)

Äskettäin arvostellut Kantonin kiinan koulut Hong Kongissa

Q Language

Kieli-koulun ensimmäinen päivä minulla oli "tasolla testi" tai miten minun pitäisi soittaa sitä, ja olin todella yllättynyt että kysymyksiä mutta opettajat auttoi minua ja tunsin kiitollinen. Ensimmäinen viikko ei ollut todella mukavaa, koska olimme... more


Kantonin kiinan KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä Kantonin kiinan kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä Kantonin kiinan kielikurssit

Yleiset Kantonin kiinan kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun Kantonin kiinan kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon Kantonin kiinan intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Testivalmennus

Kantonin kiinan testi valmennuskurssit

Kantonin kiinan testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Liikeyritys

Likke-elämän Kantonin kiinan kielikurssit

Kahdenkeskisiä business Kantonin kiina-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia Kantonin kiinaa mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen Kantonin kiinan opettajan kanssa.

Ammatillinen

Ammatillisen Kantonin kiinan kurssit

Ammatillinen Kantonin kiina kurssit !in !location ovat ammattilaisia, jotka haluavat opiskella Kantonin kiinaa tietyllä alueella, kuten liike-elämä, lääketiede, laki, ilmailu, tai matkailuala.

Opiskelu ja työ

Työ ja opiskelu Kantonin kiinan ohjelma

Työ-koulutusohjelmat !in !location ovat aikuisille, jotka haluavat oppia Kantonin kiinaa ja hankkia ammatillista työkokemusta samaan aikaan.