Suosikkikohteita Tokio

Language Internationalin järjestämiä japanin kielikurssit Tokyossa
opi Japanin
Tokio

11 koulua, 60 kielikurssia mene


Language Internationalin järjestämiä japanin kielikurssit Tokyossa

japanin KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä japanin kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä japanin kielikurssit

Yleiset japanin kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun japanin kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon japanin intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Testivalmennus

Japanin testi valmennuskurssit

japanin testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Liikeyritys

Likke-elämän japanin kielikurssit

Kahdenkeskisiä business japani-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia japania mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen japanin opettajan kanssa.

Ammatillinen

Ammatillisen japanin kurssit

Ammatillinen japani kurssit !in !location ovat ammattilaisia, jotka haluavat opiskella japania tietyllä alueella, kuten liike-elämä, lääketiede, laki, ilmailu, tai matkailuala.

Erityisalat

Erikois japanin kielikurssit

Erityisjapanin kurssit !in !location ovat niille, jotka haluavat opiskella japania ja osallistua toimintaan, kuten urheilu, taide, ruoka, jne.