Top 3: Parhaat hollannin kielikoulut Amsterdamissa 2019 (547 €)

Äskettäin arvostellut hollannin koulut Amsterdamissa

Language Corner

Minulle se on hyvä viettää aikaa tässä rauhallisessa paikassa ja oppia niistä ja opettaja oli aivan ihana. Tämä on, mitä pidin eniten, joka en pidä kurssin hinta oli erittäin kallis ja lyhyen aikavälin. more

Language Corner

Koska aloitin ilmoittautua kurssille, minulla oli todella hyvä palvelu, ne aina ratkaista aivan minun asia ja voi auttaa minua. Pidän todella opetusmenetelmä; interaktiivinen luokat ja opettaja löytää mainokset tapoja opettaa ja samaan aikaan... more


hollannin KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä hollannin kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä hollannin kielikurssit

Yleiset hollannin kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun hollannin kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon hollannin intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Testivalmennus

Hollannin testi valmennuskurssit

hollannin testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Ammatillinen

Ammatillisen hollannin kurssit

Ammatillinen hollanti kurssit !in !location ovat ammattilaisia, jotka haluavat opiskella hollantia tietyllä alueella, kuten liike-elämä, lääketiede, laki, ilmailu, tai matkailuala.

Erityisalat

Erikois hollannin kielikurssit

Erityishollannin kurssit !in !location ovat niille, jotka haluavat opiskella hollantia ja osallistua toimintaan, kuten urheilu, taide, ruoka, jne.