Top 3: Parhaat englannin kielikoulut Madridissa 2019 (34 €)

Äskettäin arvostellut englannin koulut Madridissa

Paraninfo School of languages

On vaikea kuvata... ensin kaikki minulla oli hauskaa opettajien ja muiden opiskelijoiden. Kun saavuin koulussa he tekivät testin (b1... vaikka olen kertonut heille, että minulla oli jo B2-tasolla). Myöhemmin puhuin opettaja minun testi sitten hän... more

Tandem Escuela Internacional Madrid

Henkilökunta ja opettajat olivat, hyvä palvelu- ja varustetaso. Aina valmis auttamaan ja tehdä muutoksia ja järjestelyjä koskevaa palautetta.Luokat olivat yleensä hyvä, vaikka joskus oppimäärä on sekava. Mieluummin kiinteä opettajien ja kiinteä... more


englannin KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä englannin kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä englannin kielikurssit

Yleiset englannin kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun englannin kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon englannin intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Nuoret

Nuoriso englannin kielikurssit

Nuorten englannin kielikurssi ovat tarkoitettu 4-12 -vuotiaille lapsille ja 13-18 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat opiskella englanti kesällä. 4 - 8 viikon nuorten englannin kielikursseja tarjolla kesällä kesä-elokuussa.

Testivalmennus

Englannin testi valmennuskurssit

englannin testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Liikeyritys

Likke-elämän englannin kielikurssit

Kahdenkeskisiä business englanti-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia englantia mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen englannin opettajan kanssa.

Ammatillinen

Ammatillisen englannin kurssit

Ammatillinen englanti kurssit !in !location ovat ammattilaisia, jotka haluavat opiskella englantia tietyllä alueella, kuten liike-elämä, lääketiede, laki, ilmailu, tai matkailuala.