Parhaat englannin kielikoulut Izmirissa 2020 (340 €)

Äskettäin arvostellut englannin koulut Izmirissa

Royal Turkish Schools Izmir

RTLC sijainti on ihanan keskellä Alsancak ja helppo löytää. Luokkahuoneet oli valoisa, rauhallinen ja hyvin varustettu Ilmastointi tarvittaessa, mukavat tuolit, tukeva pöytä, suuri tussitaulu ja runsaasti plug pistettä audio- ja aids. Vesiklosetti... more

Royal Turkish Schools Izmir

Koulu oli hyvä sijainti, sijainti lähellä merta. Opettaja oli erinomainen. Jälkeen vain 2 viikon oppitunteja tunsin ero! more


englannin KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä englannin kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä englannin kielikurssit

Yleiset englannin kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun englannin kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon englannin intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Nuoret

Nuoriso englannin kielikurssit

Nuorten englannin kielikurssi ovat tarkoitettu 4-12 -vuotiaille lapsille ja 13-18 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat opiskella englanti kesällä. 4 - 8 viikon nuorten englannin kielikursseja tarjolla kesällä kesä-elokuussa.

Testivalmennus

Englannin testi valmennuskurssit

englannin testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Liikeyritys

Likke-elämän englannin kielikurssit

Kahdenkeskisiä business englanti-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia englantia mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen englannin opettajan kanssa.