Parhaat englannin kielikoulut Bangkokissa 2024 (218 €)

Äskettäin arvostellut englannin koulut Bangkokissa

International House Bangkok

Kurssi oli hauska, siitä ei ole epäilystäkään! Erittäin mukavat opettajat, rakkaat luokkatoverit, ihanteellinen sijainti ja kaikki oli hyvin järjestetty! Se ei kuitenkaan ollut sitä, mitä olin ajatellut. Mielestäni minut arvioitiin liian korkeaksi... more

International House Bangkok

Koulu on moderni. Opettajalla ja henkilökunnalla on korkea pätevyys. Vietän 3 viikkoa tässä koulussa ja nyt voin kirjoittaa ja lukea englanniksi. Joskus luokassa on paljon oppilaita. Luokassani oli 13 oppilasta. Joka perjantai koulu keksi kaikki... more


englannin KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä englannin kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä englannin kielikurssit

Yleiset englannin kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun englannin kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon englannin intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Testivalmennus

Englannin testi valmennuskurssit

englannin testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Liikeyritys

Likke-elämän englannin kielikurssit

Kahdenkeskisiä business englanti-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia englantia mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen englannin opettajan kanssa.