Top 4: Parhaat englannin kielikoulut Amsterdamissa 2020 (220 €)

Äskettäin arvostellut englannin koulut Amsterdamissa

Language Corner

Minulle se on hyvä viettää aikaa tässä rauhallisessa paikassa ja oppia niistä ja opettaja oli aivan ihana. Tämä on, mitä pidin eniten, joka en pidä kurssin hinta oli erittäin kallis ja lyhyen aikavälin. more

Language Corner

Koska aloitin ilmoittautua kurssille, minulla oli todella hyvä palvelu, ne aina ratkaista aivan minun asia ja voi auttaa minua. Pidän todella opetusmenetelmä; interaktiivinen luokat ja opettaja löytää mainokset tapoja opettaa ja samaan aikaan... more


englannin KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä englannin kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä englannin kielikurssit

Yleiset englannin kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun englannin kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon englannin intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Liikeyritys

Likke-elämän englannin kielikurssit

Kahdenkeskisiä business englanti-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia englantia mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen englannin opettajan kanssa.

Opiskelu ja työ

Työ ja opiskelu englannin ohjelma

Työ-koulutusohjelmat !in !location ovat aikuisille, jotka haluavat oppia englantia ja hankkia ammatillista työkokemusta samaan aikaan.