SkillsTeacher Learning Academy

5 Westwood Road, Seven Kings, Ilford, London, Essex IG3 8SB, UK
courses

Kaikki kurssit

SkillsTeacher Learning Academy tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

  • Classes at SkillsTeacher Learning Academy 1/3
  • Classes at SkillsTeacher Learning Academy 2/3
  • Classes at SkillsTeacher Learning Academy 3/3
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos opiskelet Britanniassa yli 11 kuukauden ajan saat CAS- viitenumeron (Confirmation of Acceptance for Studies) joka sinun on ltoimitettava Britannian suurlähetystöön yhdessä viisumihakemuksesi (General Student Visa) kanssa. Opiskelijat, jotka ovat onnistuneesti varanneet ja maksaneet kielikurssin saavat CAS-numeron . Ole hyvä ja ota huomioon, että Britannian lakien mukaan CAS-numero voi antaa vain opiskelijalle, joka aikoo opiskella englantia yli 11 kuukautta.

Jos opiskelet Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, sinun on anottava erityistä vierailuviisumia (Student Visitor Visa). Vierailevana opiskelijana sinulla ei ole oikeutta työskennellä opiskelun ohella. Jos suunnitelmissasi on opiskella Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, hyväksymiskirje lähetetään sinulle maksutta kotiosoitteeseesi.

Liätietoja Britannian viisumin hausta. »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde Lontoo välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

5 Westwood Road, Seven Kings
Ilford, London
Essex IG3 8SB
UK

Koulun sijainti

Tervetuloa SkillsTeacher Learning Academyyn! Järjestämme kursseja, kuten englanti vieraana kielenä, kansalaisuus, englantia ammattilaisille, lääketieteellistä englantia ja akateemista englantia. Valmistelemme asiakkaitamme tentteihin, kuten IELTS, TOEFL, Cambridge ESOL -sertifikaatit, TOLES Legal English ja kansalaisuus kokeet.

SkillsTeacher Learning Academy on paikallinen korkeakoulu, joka perustuu menestyksekkääseen englannin kielen opetuksen käsitteeseen, jonka on kehittänyt Frisby's College Ltd. Kaikki kurssimme sisältävät opiskelu- ja koulutusmateriaaleja, jotka on suunniteltu ja valmistettu 20 vuoden kokemuksella englannin kielen opiskelijoiden kursseille . SkillsTeacher Learning Academy tarjoaa sinulle erinomaisen opetuksen pätevien ja kokeneiden opettajien toimesta sekä ensiluokkaisia ​​oppimateriaaleja, opastusta opinnoille ja asiantuntevia neuvoja koko kurssin ajan.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan SkillsTeacher Learning Academy henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat