Rossall School

Rossall School, Fleetwood,, Fleetwood, Lancashire FY7 8JW, UK
courses

Kaikki kurssit

Rossall School tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

alkaen
1.217 €
school
photos

Valokuvia

  • Rossall School 1/5
  • Rossall School 2/5
  • Rossall School 3/5
  • Rossall School 4/5
  • Rossall School 5/5
housing

Majoitus

Rossall School tarjoaa seuraavia majoitustyyppejä:
student-residence

Opiskelija-asuntola - Yhden hengen huone - Aamiainen, lounas ja päivällinen

Ei sovelleta
viikoittain

Student residence (on-campus) - Single-person room - Breakfast, lunch, and dinner

Majoitustyyppi: Opiskelija-asuntola (kampuksella)
Huonetyyppi: Yhden hengen huone
Ateriaa: Aamiainen, lounas ja päivällinen (21 ateriaa viikossa)
Saatavuus: tammikuu - joulukuu
Päivä saapumisesta: sunnuntai, milloin
Lähtöpäivänä: lauantai, milloin
Ei sovelleta
Whilst at Rossall School students will live in comfortable single or double rooms in one of our suprevised boarding houses. Each House has a comfortable living space where students can relax and socialise. The day room contains a TV, DVD player and games facilities.
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos opiskelet Britanniassa yli 11 kuukauden ajan saat CAS- viitenumeron (Confirmation of Acceptance for Studies) joka sinun on ltoimitettava Britannian suurlähetystöön yhdessä viisumihakemuksesi (General Student Visa) kanssa. Opiskelijat, jotka ovat onnistuneesti varanneet ja maksaneet kielikurssin saavat CAS-numeron . Ole hyvä ja ota huomioon, että Britannian lakien mukaan CAS-numero voi antaa vain opiskelijalle, joka aikoo opiskella englantia yli 11 kuukautta.

Jos opiskelet Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, sinun on anottava erityistä vierailuviisumia (Student Visitor Visa). Vierailevana opiskelijana sinulla ei ole oikeutta työskennellä opiskelun ohella. Jos suunnitelmissasi on opiskella Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, hyväksymiskirje lähetetään sinulle maksutta kotiosoitteeseesi. Jos haluat saada materiaalin pikakirjeenä, rekisteröityessäsi veloitetaan erityismaksu.

Liätietoja Britannian viisumin hausta. »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Fleetwood based on your budget, schedule and preferences.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

Rossall School, Fleetwood,
Fleetwood
Lancashire FY7 8JW
UK

Koulun sijainti

Miten löytää meidät
ILMATEITSE
Sekä Liverpoolin että Manchesterin kansainväliset lentokentät ovat 1 tunnin matkan päässä ja niillä on säännöllisesti reittilennot eri puolilta UK:ta ja eri Euroopan kansainvälisiltä lentokentiltä.

RATIKKA
Blackpoolin ja Fleetwoodin raitiovaunulla on lukuisia pysäkkejä rannikkoa pitkin, ja Rossall-koulu pysäkki suoraan vastapäätä pääsisäänkäyntiä.

TEITSE
Rossall-koulu sijaitsee kauniilla Lancashiren rannikkoreitillä, joka sijaitsee Fleetwoodin ja Cleveleysin välissä A587: ssä.

M6 SOUTH -tieltä
Poistu risteyksestä 32 ja liity M55: ään. Jätä M55 risteyksessä 3 ja liity A585 Fleetwoodiin. Matkaa A585: n läpi noin. 10 kilometriä ja käänny vasemmalle B5409 Rossall Lane -aukiolle. Jatka T-risteykseen ja sisäänkäynti on suoraan vastapäätä A587 Broadwayta.

M6 NORTH- tieltä
Poistu risteyksestä 33 ja liity A6-kohtaan Garstangiin. Matkustaa A6:n kautta noin. 7 kilometriä ja käänny oikealle A586: lle rannikkoa kohti. Jatka vielä 7 kilometriä ja liity A585: hen Fleetwoodin suuntaan. Matkusta 6,5 ​​kilometriä ja käänny vasemmalle B5409 Rossall Lane -aukiolle. Jatka T-risteykseen ja sisäänkäynti on suoraan vastapäätä A587 Broadwayta.

SAAPUESSASI
Pysäköinti on saatavilla pääsisäänkäynnillä ja oikealla puolella. Vierailijoita pyydetään sitten raportoimaan suoraan vastaanottoon.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan Rossall School henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat