Learning & Living at teacher´s house

different homestays, Berlin, Nuremberg, etc., Berlin, Germany
courses

Kaikki kurssit

Learning & Living at teacher´s house tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

  • Learning & Living at teacher´s house 1/2
  • Learning & Living at teacher´s house 2/2
housing

Majoitus

VN tarjoaa seuraavia majoitustyyppejä:
homestay

Kotimajoitus - Yhden hengen huone - Aamiainen, lounas ja päivällinen

Ei sovelleta
viikoittain

Teacher´s house

Ikäryhmä: 14 - 40 vuoden ikäinen
Sijainti: In the city center of Berliini
Majoitustyyppi: Kotimajoitus
Huonetyyppi: Yhden hengen huone
Ateriaa: Aamiainen, lounas ja päivällinen
Toimitilat: Keittiö, pesula, puhelin, langaton internetyhteys, ilmainen internet, tV-huone, lämmitys, puutarha, ja muut
Saatavuus: tammikuu - joulukuu
Päivä saapumisesta: sunnuntai, milloin
Lähtöpäivänä: lauantai, milloin
Ei sovelleta
Living and Learning at Teacher´s House.
The students, who have booked this program will stay in the single room at the teacher´s house. The full board (breakfast, lunch and dinner) is included in the price as well.
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Hyväksymiskirje lähetetään postitse maksutta kotiosoitteeseesi. Jos haluat saada materiaalin pikakirjeenä, rekisteröitymisen ohessa veloitetaan maksuna 70 €.

Lennot ja lentokenttävaihdot

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Berliini based on your budget, schedule and preferences.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

different homestays
Berlin, Nuremberg, etc.
Berlin
Germany

Koulun sijainti

Living & Learning saksan kieltä opettajan talossa | Kotiopetus


Täydellinen upottamisohjelma on ohjelma, jossa sinä osallistut täysin kieliympäristöön, joten et opi saksan kieltä vain oppitunneilla, vaan myös luokkissa. Yksityinen ilmapiiri rohkaisee sinua alitajuisesti puhumaan saksaa ilman estoja. Opettaja opastaa sinua ei vain oppituntien aikana vaan koko ajan. Tässä ohjelmassa pääset eroon päivittäisistä matkoista kouluun ja koulusta ja yhteydenpidosta kaikkiin opiskelijoihin, jotka puhuvat äidinkieltäsi.

Tämä on paras oppimiskokemus, asut ja opit saksan kieltä yksityisopettajan kanssa. Joissakin tapauksissa voit asua saksalaisessa perheessä ja opettaja tulee päivittäin kotiin antamaan opetustunteja. Tämän opetuksen etuna, on että kuulet saksan puhetta ja parannat kuulunymmärtämistä päivittäin.

Luokkien jälkeen oppimisprosessi jatkuu, kun osallistut perheen päivittäiseen ja yhteiskunnalliseen toimintaan, osallistumalla tyypillisen saksalaisen perheen elämään kuten muut perheenjäsenet. Näin opit kulttuurin mentaliteetin, mikä antaa sinulle mahdollisuuden kuulla kieltä sen luonnollisessa ympäristössä.
Opiskelijat voivat varata 10–30 yksityisopetusta viikossa yhden tai 12 viikon ajan.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan Learning & Living at teacher´s house henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat