LAL Summer school - Brighton

Fulton Building, University of Sussex, Falmer, Brighton, England BN1 9NZ, UK
courses

Kaikki kurssit

LAL Summer school - Brighton tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

  • LAL Summer school - Brighton 1/7
  • LAL Summer school - Brighton 2/7
  • LAL Summer school - Brighton 3/7
  • LAL Summer school - Brighton 4/7
  • LAL Summer school - Brighton 5/7
  • LAL Summer school - Brighton 6/7
  • LAL Summer school - Brighton 7/7
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos opiskelet Britanniassa yli 11 kuukauden ajan saat CAS- viitenumeron (Confirmation of Acceptance for Studies) joka sinun on ltoimitettava Britannian suurlähetystöön yhdessä viisumihakemuksesi (General Student Visa) kanssa. Opiskelijat, jotka ovat onnistuneesti varanneet ja maksaneet kielikurssin saavat CAS-numeron . Ole hyvä ja ota huomioon, että Britannian lakien mukaan CAS-numero voi antaa vain opiskelijalle, joka aikoo opiskella englantia yli 11 kuukautta.

Jos opiskelet Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, sinun on anottava erityistä vierailuviisumia (Student Visitor Visa). Vierailevana opiskelijana sinulla ei ole oikeutta työskennellä opiskelun ohella. Jos suunnitelmissasi on opiskella Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, hyväksymiskirje lähetetään sinulle maksutta kotiosoitteeseesi. Jos haluat saada materiaalin pikakirjeenä, rekisteröityessäsi veloitetaan erityismaksu.

Liätietoja Britannian viisumin hausta. »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde Brighton välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

Fulton Building, University of Sussex, Falmer
Brighton
England BN1 9NZ
UK

Koulun sijainti

Brighton on yksi Englannin tunnetuimmista merenrantakohteista, täynnä historiaa ja kulttuuria. Se on helpon matkan päässä Lontoon keskustasta, joten se on täydellinen paikka opiskella englantia ja tutustua brittiläiseen kulttuuriin. LAL Brighton Sussexin yliopistossa, on elinvoimainen kesäkoulu, joka sijaitsee Sussexin yliopiston modernilla kampuksella Brightonin laitamilla. LAL Brightonin opiskelijat hyötyvät sekä rauhallisesta sijainnista ja turvallisuudesta sekä välittömästä pääsystä kaupungin keskustaan.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan LAL Summer school - Brighton henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat