CCLS - Cultural Center for Language Studies

3191 Coral Way, Suite 114, Miami,, Miami,, Florida FL 33145, USA
courses

Kaikki kurssit

CCLS - Cultural Center for Language Studies tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

 • Sisäänkäynti 1/11
 • Opiskelijoita 2/11
 • Siskäytävä 3/11
 • Luokkahuone 4/11
 • Luokkahuone 5/11
 • Vastaanotto 6/11
 • Opiskelijoita 7/11
 • Luokkahuone 8/11
 • CCLS - Cultural Center for Language Studies 9/11
 • CCLS - Cultural Center for Language Studies 10/11
 • CCLS - Cultural Center for Language Studies 11/11
reviews

Arviointeja

100% suosittelee

perustuu 1 arvioon
5 tähteä
0
4 tähteä
1
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
Opetuksen taso
Koulun toimitilat
Sosiaaliset aktiviteetit
Koulun sijainti

"It was a brilliant experience for me."

Germán Roberto Ignacio Durán Villegas, opiskelija _ maasta Chile

My experience in this school was fantastic because its employees, from the receptionist to directors, made me feel very comfortable during my time at the school.
Due to the quality of its teachers, the classes here are very thorough and effective.
On the other hand, the school always sent us emails about the different activities on the weekend. About the personnel, they are very polite and helpful.
In my opinion, I would have been great if there were more facilities in other places in Miami because for me, the school was far away from my home.

Lue lisää...

Arvioni koulusta

Opetuksen taso
Koulun toimitilat
Sosiaaliset aktiviteetit
Koulun sijainti
opiskelun kesto
21 viikkoa
Opiskelun aika
6 Jan 2016 - 7 Jun 2016
Suosittelisitko tätä koulua?
Kyllä
Tämä on vahvistettu yhteenveto. Tämä opiskelija on varattu kurssin tässä koulussa Language International:n kautta.
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos aiot opiskella Yhdysvalloissa kokopäiväisesti enemmän kuin 18 tuntia viikossa, saat I-20 -lomakkeen joka on toimitettava USA:n suurlähetystöön yhdessä F -1 viisumihakemuksen kanssa. I-20 -lomakkeessa on mukana SEVIS hakunumero. Opiskelijoiden, jotka anovat viisumia on maksettava SEVIS maksu verkossa ennen USAN:n konsulaatissa ja suurlähetystössä tapahtuvaa haastattelua.

I-20 -kaavake lähetetään kotiosoitteeseesi postitse veloituksetta. jos haluat saada materiaalit pikakirjeenä, siitä veloitetaan rekisteröitymisen yhteydessä $75 maksu.

Ole hyvä ja ota huomioon, että Yhdysvaltain lakien mukaan I-20 voidaan myöntää ainoastaan opiskelijoille, jotka opiskelevat englantia kokopäivätoimisesti. F-1 viisuminhaltija ei ole oikeutettu osa-aikaiseen työhön Yhdysvaloissa oleskelun aikana. Jos opiskelet englantia vähemmän kuin 18 tuntia viikossa, tulee sinun anoa itsenäisesti vierailuviisumia (B1/B2).

Lisätietoja siitä, kuinska saada Yhdysvaltain opiskelijaviisumi »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde Miami välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

3191 Coral Way, Suite 114, Miami,
Miami,
Florida FL 33145
USA

Koulun sijainti

CCLS Miami sijaitsee keskeisellä paikalla 15 minuutin päässä Miamin kansainväliseltä lentokentältä ja Miamin keskustasta. Olemme vain 5 minuutin päässä Coral Gablesista ja Coconut Grovesta.
Meidän naapurustomme on sekoitus asuinalueita ja kaupallisia alueita, joissa on paljon pikaruokapaikkoja, kuntosali korttelin päässä, supermarket vieressä, majoitus lähistöllä, ostoskeskus korttelin päässä ja paljon muuta.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan CCLS - Cultural Center for Language Studies henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat