BELS Juniors

550 West, St.Paul’s Street, St. Paul's Bay, Malta, Malta
courses

Kaikki kurssit

BELS Juniors tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

  • BELS Juniors 1/5
  • BELS Juniors 2/5
  • BELS Juniors 3/5
  • BELS Juniors 4/5
  • BELS Juniors 5/5
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Hyväksymiskirje lähetetään kotiosoitteeseesi postitse veloituksetta.

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde St. Paul's Bay välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

550 West, St.Paul’s Street
St. Paul's Bay
Malta
Malta

Koulun sijainti

BELS englannin kielikoulut Maltassa ja Gozossa ovat moderneja keskuksia, joista jokaisella on oma ainutlaatuinen viehätyksensä. Kielikoulumme Maltassa on määrätietoisesti rakennettu toimimaan uusimpana keskuksena. Samanlaista laatua oli hyödynnetty Gozon kielikoulussa käyttäen rakennuksen muuntamisessa. Englannin kieli kouluissamme Maltassa ja Gozossa on tarjolla interaktiivisia tauluja ja audiovisuaalisia laitteita ja kirjastoja. Lisäksi sekä englannin kielikoulumme Maltassa että Gozossa sopivat henkilöille, joilla on erityistarpeita.

Teini-kesäleirimme, syksyleirit ja pääsiäisleirit järjestetään kielten koulussa Maltalla. Teini-leiriohjelmamme ovat seikkailunhaluisille nuorille matkailijoille, jotka haluaisivat yhdistää kielen ja hauskan paketin, joka sisältää urheilua, kulttuuria ja sosiaalista toimintaa. Lämmin Maltan ilmasto houkuttelee matkailijoita ympäri vuoden. Rikkaan kulttuurinsa ja kiehtovan historiansa ansiosta Malta on erittäin toivottava paikkakunta teini-leireille. Kaikki Juniors-ohjelmaamme osallistuvat teini-ikäiset valvovat BELSin henkilökuntaa 24/7 heidän oleskelunsa aikana.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan BELS Juniors henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat