Zoni Language Centers

1434 Collins Av., Miami, Florida 33139, USA
courses

Kaikki kurssit

Zoni Language Centers tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

  • Zoni Language Centers 1/5
  • Zoni Language Centers 2/5
  • Zoni Language Centers 3/5
  • Zoni Language Centers 4/5
  • Zoni Language Centers 5/5
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos aiot opiskella Yhdysvalloissa kokopäiväisesti enemmän kuin 18 tuntia viikossa, saat I-20 -lomakkeen joka on toimitettava USA:n suurlähetystöön yhdessä F -1 viisumihakemuksen kanssa. I-20 -lomakkeessa on mukana SEVIS hakunumero. Opiskelijoiden, jotka anovat viisumia on maksettava SEVIS maksu verkossa ennen USAN:n konsulaatissa ja suurlähetystössä tapahtuvaa haastattelua.

I-20 -kaavake lähetetään kotiosoitteeseesi postitse veloituksetta. jos haluat saada materiaalit pikakirjeenä, siitä veloitetaan rekisteröitymisen yhteydessä $100 maksu.

Ole hyvä ja ota huomioon, että Yhdysvaltain lakien mukaan I-20 voidaan myöntää ainoastaan opiskelijoille, jotka opiskelevat englantia kokopäivätoimisesti. F-1 viisuminhaltija ei ole oikeutettu osa-aikaiseen työhön Yhdysvaloissa oleskelun aikana. Jos opiskelet englantia vähemmän kuin 18 tuntia viikossa, tulee sinun anoa itsenäisesti vierailuviisumia (B1/B2).

Lisätietoja siitä, kuinska saada Yhdysvaltain opiskelijaviisumi »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde Miami välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

1434 Collins Av.
Miami
Florida 33139
USA

Koulun sijainti

Meidän kampus sijaitsee historiallisen Art Deco -piirin sydämessä, vain muutaman askeleen päässä rannan valkoisesta hiekasta ja kirkasta sinisstä vedestä. Pitkät, rentouttavat iltapäivät, puhuminen ystävien kanssa, ihmisten katseleminen jalkakäytävän kahvilassa tai kuunnella hienoja ääniä jazz-baarissa, ovat vain monta suosittua toimintaa Miamissa. Miamiin vilkkaassa baarissa ja klubi-näyttämöllä voi nauttia iltaisin tapahtumista. Haluatko viettää päivän opiskelemalla rannalla, työsstämällä rusketustasi tai tutkimalla kaupungin trooppisia makuja, Zoni Campus, Miami Beach tarjoaa mahdollisuuden tyydyttää kaikki.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan Zoni Language Centers henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat