Varsity International - London Sutton

55 Cheam Road, Sutton, England SM1 2AX, UK
courses

Kaikki kurssit

Varsity International - London Sutton tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

  • Harrastusmahdollisuuksia 1/4
  • Rakennus 2/4
  • Harrastusmahdollisuuksia 3/4
  • Luokkahuone 4/4
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta.

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde Sutton välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

55 Cheam Road
Sutton
England SM1 2AX
UK

Koulun sijainti

Sutton High School on elinvoimainen ja ystävällinen itsenäinen koulu, joka tarjoaa houkuttelevan, vihreän paikan Suttonin sydämessä. Keskuksen tilat ovat erinomaiset päiväleirillemme, ja niissä on lämmitetty sisäuima-allas, tenniskenttiä ja urheiluhalli. Koulu sijaitsee Lontoon eteläosassa, joten perhe voi helposti jättää lapsensa leirille ja tutustua pääkaupunkiin.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan Varsity International - London Sutton henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat