University of Westminster

Watford Road, Northwick Park, London, England HA1 3TP, UK
courses

Kaikki kurssit

University of Westminster tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

alkaen
1.935 €
school
photos

Valokuvia

  • Tarjoama piskelijamajoitus 1/9
  • Hall 2/9
  • Tarjoama piskelijamajoitus 3/9
  • Tarjoama piskelijamajoitus 4/9
  • Kerhohuone 5/9
  • City of Lontoo 6/9
  • The Forum 7/9
  • University of Westminster 8/9
  • Vastaanotto 9/9
housing

Majoitus

University of Westminster tarjoaa seuraavia majoitustyyppejä:
student-residence

Opiskelija-asuntola - 2-hengen jaetussa huoneessa - Aamiainen, lounas ja päivällinen

Ei sovelleta
viikoittain

Student residence - 2-person shared room - Breakfast, lunch, and dinner

Ikäryhmä: 14 - 17 vuoden ikäinen
Majoitustyyppi: Opiskelija-asuntola
Huonetyyppi: 2-hengen jaetussa huoneessa
Ateriaa: Aamiainen, lounas ja päivällinen (21 ateriaa viikossa)
Toimitilat: Yksityinen kylpyhuone, keittiö, pesula, langaton internetyhteys, ilmainen internet, 24/7 valvontaa, ja liikuntapaikat
Saatavuus: 02 heinä 2017 - 13 elo 2017
Päivä saapumisesta: sunnuntai, milloin
Lähtöpäivänä: sunnuntai, milloin
Ei sovelleta
The bedrooms are all en-suite with shower, toilet and washbasin and accommodation is divided into flats mainly consisting of six bedrooms with a shared kitchen. Meals are provided on-campus at the university canteen.
Harrow Campus is not only conveniently situated close to London city centre, but also has plenty of green open spaces for outdoor activities or just to sit and relax in. Facilities onsite include a function room, disco space, shops, theatre, dining hall and a modern indoor sports hall.

ACCOMMODATION
Single and twin en-suite rooms
Shared kitchen facilities
Coin operated washing machines
24/7 Security
FREE Wi-Fi available in all rooms
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos opiskelet Britanniassa yli 11 kuukauden ajan saat CAS- viitenumeron (Confirmation of Acceptance for Studies) joka sinun on ltoimitettava Britannian suurlähetystöön yhdessä viisumihakemuksesi (General Student Visa) kanssa. Opiskelijat, jotka ovat onnistuneesti varanneet ja maksaneet kielikurssin saavat CAS-numeron . Ole hyvä ja ota huomioon, että Britannian lakien mukaan CAS-numero voi antaa vain opiskelijalle, joka aikoo opiskella englantia yli 11 kuukautta.

Jos opiskelet Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, sinun on anottava erityistä vierailuviisumia (Student Visitor Visa). Vierailevana opiskelijana sinulla ei ole oikeutta työskennellä opiskelun ohella. Jos suunnitelmissasi on opiskella Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, hyväksymiskirje lähetetään sinulle maksutta kotiosoitteeseesi.

Liätietoja Britannian viisumin hausta. »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde Lontoo välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

Watford Road, Northwick Park
London
England HA1 3TP
UK

Koulun sijainti

Harrow Campus sijaitsee kätevästi lähellä Lontoon keskustaa, mutta siellä on myös runsaasti vihreitä avoimia tiloja ulkoiluun tai vain istumiseen ja rentoutumiseen. Paikan päällä on toimihuone, disko-tila, kauppoja, teattereita, ruokasali ja modernit urheiluhallit. Suoraan kampuksen vieressä on Northwick Parkin metroasema, joka menee suoraan Lontoon keskustaan ​​(Zone 1). High street -kaupat, teatterit, elokuvateatterit, skeittipuisto, uima-allas, puistot ja golfkenttä ovat kaikki lyhyen kävelymatkan päässä kampukselta.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan University of Westminster henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat