The Language Gallery

St Michael's Rd, Bilsborrow, Preston, England PR3 0RY, UK
courses

Kaikki kurssit

The Language Gallery tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

  • The Language Gallery 1/7
  • The Language Gallery 2/7
  • The Language Gallery 3/7
  • The Language Gallery 4/7
  • The Language Gallery 5/7
  • The Language Gallery 6/7
  • The Language Gallery 7/7
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos opiskelet Britanniassa yli 11 kuukauden ajan saat CAS- viitenumeron (Confirmation of Acceptance for Studies) joka sinun on ltoimitettava Britannian suurlähetystöön yhdessä viisumihakemuksesi (General Student Visa) kanssa. Opiskelijat, jotka ovat onnistuneesti varanneet ja maksaneet kielikurssin saavat CAS-numeron TLG. Ole hyvä ja ota huomioon, että Britannian lakien mukaan CAS-numero voi antaa vain opiskelijalle, joka aikoo opiskella englantia yli 11 kuukautta.

Jos opiskelet Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, sinun on anottava erityistä vierailuviisumia (Student Visitor Visa). Vierailevana opiskelijana sinulla ei ole oikeutta työskennellä opiskelun ohella. Jos suunnitelmissasi on opiskella Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, hyväksymiskirje lähetetään sinulle maksutta kotiosoitteeseesi. Jos haluat saada materiaalin pikakirjeenä, rekisteröityessäsi veloitetaan erityismaksu.

Liätietoja Britannian viisumin hausta. »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde Preston välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

St Michael's Rd, Bilsborrow
Preston
England PR3 0RY
UK

Koulun sijainti

The English language and football residential programme on tarkoitettu 12–17-vuotiaille ympäri maailmaa tuleville nuorille, jotka haluavat pitää kesäloman, jossa he voivat oppia pelaamaan "Liverpool Way" -ohjelmaa samalla kun parannetaan englannin kielen osaamistaan ​​useiden Liverpoolin jalkapalloseurojen pohjalta. Kurssi sisältää aihekohtaiset vuorovaikutteiset aktivitetit ja kielelliset harjoitukset.

Osallistujat nauttivat laajasta illanviettotoiminnasta ja viikonlopun retkistä, mukaan lukien kiertue ikoniseen Anfield-stadioniin ja museoon. Tämä unohtumaton kokemus kaikille jalkapalloilijoille!

Kahden viikon kesäleiri kestää 14 päivää ja yli 13 yötä.

LFC International Academy ja Educational Programs toivottavat opiskelijat tervetulleiksi Myerscough College -koulutukseen, joka on FA: n perusoikeuskirjallisuusjalkapallon kehityskoulu.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan The Language Gallery henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat